Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Ny på anrop. Multiplayer - ARMA ?
Hej, kul att hitta lite svenskar som lirar.
Efter en kul läsning om ett uppdrag några hade kört här isåg jag att de kanske va dags att lägga ner att desperat försöka få sin grupp AI gubbar att göra va man vill, då de gång på gång är fruktansvärt sugna på att ta livet av sig själva och varandra.

Hursomhelst. Det har juh släppts svensk M90 uniform till arma. och spelar man dessutom med schweiziska armens vapen ( SIG 550 ) vilket jag är och uppför sig mycket likt AK5. (förutom burst funktionen) så blir det hela ganska likt svensk utrustning.

....fan jag kommer av mig hela tiden.
http://www.casinobellini.com/sv/onlin...poker.html
Kort sagt hur hakar jag på era grymma lir?


Jag delar gärna med mig av dessa addons om ni inte själva orkar gå in på www.armaholic.comoch hämta dem. ( hoppas det är ok att jag länkar? )
Redigerat av maikl10 den 2011-11-17 09:55
Välkommen till Anrop!

Kul att du hittat hit. Du kan tanka ner de svenska saker vi skapat i högerspalten på förstasidan, sfp = Swedish forces pack. Du behöver också CBA + Acre. Sfp kommer i 2 "paket", 1981 och 2015, där motsvarande vapen, fordon mm ingår för respektive årtal. I 2015 hittar du M90 plus en massa annat skoj Smile

Om du vill spela så håll koll på forumet och var med i chatten. Då ser du när det är lir på gång.
välkommen maikl10, som syns i denna videon så kör vi fullt med svenska grejer..



och hoppas inte skrämmer iväg dig i andra tråden, vi på anrop har högt i tak och är partipolitiskt, religöstobundet (om ingen börjar donera pengar!! Smile ) och alla är välkomna. Så kul med nytt folk och ikväll skall vi spela som ryssar men annars är det oftast som svenskar.
hmm, man kanske ska börja donera nån spänn men då kräver jag att anrop byter namn till subrop och börjar predika subrocs tre-enighet bira, bärs och raka led på mp liren.

skämt å sido, välkommen in på mp liren
Steel-rops donationssekt är startad. Det går bra att sätta in pengar på mitt konto nu.
är också ny men var med er och lirade inatt vi hade några roliga games. hoppas man kan vara med igen när man fixat ACRE ordentligt kunde höra alla hela tiden.
Militärsimulatorspelarefrånsverige.då om jag får bestämma. Smile
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!