Visa ämne
Anrop » Anrop » Off-topic
 Skriv ut ämne
Föreläsning som måste ses
http://www.youtube.com/watch?v=yH6-ih...H6-ihF2E48

Kolla, få dåligt samvete och ta lite nya tag. Lär er mer om kina och hjälp sverige innan jag måste fly det sjunkade skeppet.
Vad sägs om att ni börjar göra en egen mod
hehe. eh va? allt är inte editing ugga Smile Pfft
Det är en början
Tankeväckande
Jag vet inte om det är så tankeväckande eller om det är något som man behöver oroa oss för. Har hört denna diskussion i 10-års tid nu och tycker att Fredrik Härén är lite ”off date”, pga att i nästan alla länder (förutom i Kina) har lönerna börjat höjas. Ett ex. på detta är Boråsväverier flyttar tillbaks sin tillverkning till Sverige pga löneutvecklingen.

Fredrik Härén är inte bara ”off date” utan han kommer också med ett flertal påståenden som är direkt felaktiga, t.ex som att den breda massan av låglöneländernas befolkning ska vara bättre på engelska är direkt fel. Vi i Sverige är för bra på engelska, en utav många anledningar varför det finns manualer på kinesiska, tyska, finska och estniska men inte svenska.

Både Kina och Indien har alltid levt sina egna liv pga storleken och har en folkmängd som skulle kunna räcka för en kontinent. Det är bara vi här i lilla Sverige med nästan 9milj invånare som har upptäckt att vi inte är ensamma.
Fan här var den, hörde om hans föreläsningar.
Nästan skrämmande alltså.

----------------------------------

kl 18.15 hamnade jag ist för del 4 av hand föreläsningar på följande adress:
http://www.youtub...RpOyjA8kws
Redigerat av 8041_Holmberg den 2007-11-01 18:22
----------

Det finns bara ett I5 och det är nedlagt.