Visa ämne
Anrop » Anrop » Off-topic
 Skriv ut ämne
Lekstuga

Citera

granQ skrev:


Om 2 söndagar är jag hemma,


Men oj, då är det ju OP Xerxes Wink
Ja, hej hej!

Citera

figgehn skrev:en massa skitsnack.


Jag tänkte inte dra upp specifika fall men om du insisterar så kan jag meddela att samtliga i våran grupp gjorde som våran gruppchef instruerade oss att göra och att ta saken i egna händer att därefter TKa hela gruppen är inte bara att bidra till dumheterna utan rent av jävla korkat, grattis Figgehn.

Jag vidhåller vid vad jag skrev att det är jävligt dumt att ta saken i egna händer och även om Finarvas betedde sig dampigt som jag håller med om så är det inte ditt jobb utan i så fall hosten / OP ansvarige.

Slutligen så vad exakt är det du vill ha ut av att ta upp det specifika fallet? Det har nämnst på väldigt många ställen och folk fattar vinken och alla håller nog med om att det hela var en tråkig historia.

Citera

granQ skrev:

Vad jag tycker mig se är att folk förstör för varandra för att försöka köra seriöst..

t ex, radiosambandet bryter i ett OP, folk tolkar det som att någon "vägrar order" och skjuter ihjäl den "oseriösa". Den personen blir lack på att folk kör oseriöst och TK:ar.. den onda spiralen fortsätter.

Därför gäller följande..

Enough!

Från seriösa och oseriösa, det räcker nu. Inga mer trådar, inge mer drama på chatten eller OP. Lira på.. blir det problem, försök inte "lösa" det igenom att skjuta ihjäl personerna eller liknande ingame.. kontakta mig.

TS chatten kommer få lite ändrade rättigheter.. under en övergångsperiod kommer jag och ZiP vara mycket tuffare på stoppa tönterier.

Anrop är en av få öppna "communities/klaner" som försöker fungera utan att banna folk osv, men det kräver en viss mognad. Är ni "trötta" på anrop, låt det inte gå ut över anrop. Hitta annat ställe att få utlopp för era känslor.. men tyvärr är det mest "gammalt" folk som verkar ställa till det vilket är sjukt tråkigt.

Så återigen, ta ett chill piller och så slutar diskussionen om vem som kastade första stenen nu.


Bra sagt! Tråd låses.

Citera

Xealot skrev:

Citera

figgehn skrev:en massa skitsnack.

Jag vidhåller vid vad jag skrev att det är jävligt dumt att ta saken i egna händer och även om Finarvas betedde sig dampigt som jag håller med om så är det inte ditt jobb utan i så fall hosten / OP ansvarige.


Jag anser att det abslut INTE ligger på hosten / OP Ansvarige, utan att det ligger på samtliga individer som spelar med anrop. Och jag påstår inte att TKandet var rätt, och är medveten av det "kålsuperi" som bedrevs under opet.

Om er gruppchef beordrade er att åka som tokar in i plutonen, så är den gruppchefen ett jävla praktarslse. Och så länge majoriteten anser att jag kan tillföra något på anrop så kommer jag peka finger mot dom individer som jag anser hanterar OPsen felaktigt (ergo säga vad jag tycker), men jag kommer samtidigt påpeka de fel som jag begår.

Enda anledningen att jag drar upp vissa fall, är just för att jag hatar sticka huvudet i sanden, låta det gå ett par veckor, och låtsas om problemet inte existerar.
Ja, hej hej!