Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OP Raven [next Skägg OP]
i.imgur.com/2XZdLpx.jpg

Étape 1, "se battre"

“ Thrilled me, filled me with fantastic terror never felt before “
- Edgar Allan Poe: The Raven

Bakgrund
-----------------------
När regeringar och ledare tar över, när oljan bestämmer så blir striderna om land givna. Det är i Altis som kriget börjar, där ryska styrkor redan tagit mark och gått ut med att de tänker hålla sin plats. Flertal rapporter visar på militär förtryckning, övertramp, hur ryska styrkor skjuter ihjäl civila som står upp emot deras framfart.
NATO styrkor har fått falla tillbaka efter deras bas EAD4 blivit överfallet utav ryska styrkor. Nu med hjälp av 2e Régiment Etranger de Parachutistes så kommer den stora operationen Raven att påbörjas.

Info
-------------
Kommer som tidigare OP, ha en egen op-addon som krävs för spel, en nyare än OPDECES ( så den kan ni radera ). Denna gång kommer PVP omgången inför OPt vara med addonet som spel. Kommer även finnas en OP-addon-bana att speltesta att man har allt som funkar.
Förutom OP-addonet så kommer det vara vikt på att ha ACRE igång.

Som alltid detta är ett gruppbaserat spel, vi är här för att tillsammans spela en del av en operation.

Revive finns inte utan skjuts man ut så är det spelmoment där man antingen måste omgruppera, falla tillbaka eller ta skydd. När man väl dör så kommer man att respawna i en bas efter ett par minuter. Där sedan en transportgrupp kommer att hämtar upp fallna soldater och transporterar dom till krigslinjen igen.
Tanken med ingen revive är att slippa konstiga buggproblem såsom tusen klockor i inventory eller radios som bara adderas i ens inventory tex. Men även med det, slippa lagggggg iom att servern slipper spawna X antal klockor..
Redigerat av SkaGGet den 2013-10-06 23:32
Jag tycker att det låter intressant, det var helt klart trevligt att lira som legionärer.

Kan även försöka vara med och speltesta om så behövs.
VIsst Kör på Lite variation skadar inte Lite andra modds är kul att spela
Update
Detta kommer bli mitt nästa Söndags OP; 20 Oktober, more info på väg Smile

Lets make it Epic !