Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
Karmasystem?
Då vi nu för tiden är relativt få personer som spelar så ser jag inget värde i att dra igång ett uppdrag med ~5 spelare som är på rätt plats, på rätt tid med rätt utrustning. Då väntar jag mycket hellre 15 minuter och får tillgång till dubbelt så många spelare som av någon anledning inte har allt färdigt till spelstart. Detta är självklart fel gentemot dom som faktiskt är redo, men jag skapar uppdrag för att underhålla så många som möjligt. Om folk vet att dom blir sena så tycker jag det är helt okej med att låta dom hoppa in senare, men då är det bra att meddela det i förväg, med fördel i forumtråden. Jag som OP-makare har mer än gärna ett gäng AI i släptåg tills dess att folk trillar in.

Jag sätter även alltid ut tiden då jag tänker att OP:t ska dra igång, om folk vill skjuta på varandra innan dess så går det självklart bra, men jag tycker att utsatt tid ska vara den för spelstart. Jag skriver upp mig på ett OP för att spela ett OP, inte för att spela CTF. Om det sedan är en match så förstår jag att man vill ha mer tid till planering osv, men då är det lätt att sätta ut den tiden och informera om det i forumtråden/OP-modulen.

På topicet så ser jag ingen direkt nytta av ett karmasystem, visst är det trist att folk inte kommer men jag tror ändå att ett sådant system stjälper mer än det hjälper.