Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
PVP30SFP Looting
I den nya versionen så ligger PVP Looting numera på Altis. Mycket nytt har tillkommit, detta är väl kanske inte det som man säger är det enklaste pang på PVPt. Det har en hel del moment och mycket som man kan ha med sig väl i spel.

Numera finns det väskor i vapenlådorna, dessa väskor är tillför att ha primärt en verktygslåda. Denna verktygslåda kan fixa bilar som tappat ett hjul eller enklare skador. Det finns många till poliserna, och ett fåtal till banditerna.. men som bandit så sticker du ju ut mycket med att ha en väska på ryggen.. så kanske värt att tänka på.

Fixat enormt mycket med att få saker att funka i respawnlägen, att banditerna får poäng av att poliserna dödar civila eller skickar civila till finkan.. medans banditerna vinner inget på att döda civila (än så länge i nuvarande version). Jobbat med mycket glitches och småjobbiga saker, men löst dom allt eftersom.

I polishelikoptern är det tänkt att man kan göra blockader i ett väderstreck i taget, antingen norr, öster eller söder. Detta för att kunna stressa och förhoppningsvis störa banditernas väg. Finns ingen direkt pilot, tog bort den "classen", massa extra kod för att endast "pilot" fick köra en helikopter.

Nu finns även en lådan med ett par MP5or ute på kartan, den spawns a random. Den kan lootas av banditer men flyttas i polisbilen av poliser, eller banditer om dom lyckas sno en polisbil. Lådan är en mindre röd container och syns bra på håll.

De civila i staden är på 50-60% chans att just den civila spawnas, så man inte vet exakt vilka som är civila direkt för man kört PVPt tidigare.

Hittade en bra mörk stil på morgonen men inte för mörk.

Poliserna måste köra lite försiktigt på väg till byn då det är en kurva som är lite farlig.. talar av erfarenhet =)

.......säkert mer, men för trött för att komma på, så ny version 0.2.0