Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
COA 3: OP Tartarus 2013-11-03
COA 2: OP Xiphos

i.imgur.com/DBjuQRG.jpg

Tartarus (abyss of hell)
For if God did not spare angels when they sinned, but cast them into hell and committed them to chains of gloomy darkness to be kept until the judgment.

Läs först huvudtråden: http://anrop.se/forum/viewthread.php?...ad_id=1921
Detta är del 3 i den kampanjen.
Datum och tid: 2013-11-03 samt 20.00
Addonet finns på OP modulen (samma som tidigare spel)

Det har pågått länge nog nu, en evig ockupation av sitt eget land.. en instängdhet där styrkorna kallar det beskydd. Livet för de som bor på Altis blir bara sämre och sämre, restriktionerna blir allt fler. Amerikanska styrkor har tagit över för att beskydda Altis ifrån ryska styrkor som sägs vilja invadera ön. Det har gått snart tre år av den amerikanska militärens närvaro på ön.

Men nu har man fått nog !

En motståndsrörelse som kallar sig för Children of Ares; tar till kraft.

Del 3. Deimos
Detta har hänt:
(del 1) CoA har rest sig och funnit sig till ro i en äldre ruin. De har haft en hel del eldstrider, många där man inte exakt vetat vad man skjutit på men något var det allt. Från ryska sidan har man fått tag på en hel del vapen men än behövs det mycket mer. Men som grupp så har man mobiliserats och börjat sin action emot den amerikanska närvaron på ön.

(del 2) Efter att massivt tagit över stora delar och hanterat de amerikanska styrkorna med tungt eldgivande, så möttes till slut frihetskämparna starkt motstånd. Första målet var att försöka slå emot ett kärnkraftverk där en tankbil som försåg de amerikanska styrkornas fordon med bärnsle. Men anfallet gick helt fel och över tio frihetskämpar fick sätta livet till.. när så den sista gruppen skulle göra sitt anfall så insåg de hur tungt motståndet var och avbröt anfallet.

Nu: Nu har det gått ett par dagar sedan anfallet emot kärnkraftverket. Man har samlat sig vid ett par hus i utkanten av staden. Målet är att slå ut en militäranläggning som fortfarande är okänd vart den finns. Men rapporterna säger att soldaterna har ökat sitt motstånd och närvaro.. detta kommer inte bli lätt. Med endast ett fåtal förband och mycket vapen så slår nu COA till om natten.

Detta är ett vinna eller försvinna.. att lyckas eller låta de amerikanska styrkorna ta allt.

i.imgur.com/3m9gooD.jpg
- General Mikhail Kostarakos säger öppet i TV att han kommer ta hjälp utav amerikanska styrkor för att skapa lugn på gatorna igen. Han nekar till att USA nyttjar och tar makt över Altis.

i.imgur.com/2Uykl4H.jpg
- Soldater patrullerar och visar sig mera starka än tidigare, tyngre vapen och tyngre fordon syns allt mer.

Grupp - Phobos och Harmonia
Börjar lite söder om staden och har en god vapenarsenal att börja med. De har många förband. Samtidigt som de behöver ta sig till de andra grupperna och omfördela förbanden de har. Deras huvudmål är att ta sig in i staden och säkra mark ju längre in man kommer för att slå ut den amerikanska militärbasen som finns.

Grupp - Anteros och Adrestia samt Eros
Startar lite mera nordöster om staden. Grupperna har tyngre vapen men få förband att hjälpa fallna soldater med. De tillsammans med de andra grupperna borde fördela förband som finns flera av i andra grupperna. Deras huvudmål är såsom de andras med militära basen, men också och främst finna de sista tankbilar och förstöra dom. Denna grupp har även en större radio som kan nå Deimos.

Mötesplats Hera
Samtliga grupper eller överlevande måste ta sig till mötesplats Hera, detta efter att både militärbasen är utslagen men också de tankbilar som finns i staden.

Condition
Misslyckas detta såsom tidigare OP så kommer motståndet vara för tungt för frihetskämparna, dvs detta blir då sista delen. Men lyckas OPt med minst en grupp till mötesplatsen med givna mål; så kan ett OP till göras.
Sista OPt i serien är en all-out-attack mot ett speciellt mål med liten möjlighet till att överleva.

Förband
Som frihetskämpe så har man möjligheten att bli omplåstrad om man blir nedskjuten. Men det är få första förband som krävs för att få upp en fallen kamrat på fötter igen. Dvs "revive" finns; men den är i liten dos iom att förbandet som krävs är i liten skala och används/tar slut vid ett "revive". Finns inga första förband så kommer folk förblöda ihjäl och uppdraget misslyckas.

Deimos
Denna mörka röst som fört frihetskämparna framåt har nu sagt att han skall hjälpa dom att lyckas. Så får Deimos höra att grupperna gör sig väl och vissa delmål lyckas med (kommer finnas ca 4-5 delmål) så kommer frihetskämparna att få tillgång till mortarstrikes ifrån bergen, även andra fördelar i form utav fler fordon eller vapenstashes. Denna hjälp kan endast fås vid lyckade delmål men finns alltid tillgänglig på radio av större modell.
Redigerat av SkaGGet den 2013-10-28 22:10
Skägget, jag litar på att du tar hand om Phobos nu! Grin
Update
La till Deimos - tillägget.

Citera

Tomten skrev:

Skägget, jag litar på att du tar hand om Phobos nu! Grin


Jag kommer styra bakom kulisserna så näe.. Phobos kommer sakna din hjälteinsats.
Jag kastar ut en liten chansning på OP'ets framtid, a.k.a. möjlig spoiler.

Kan det vara så att Deimos, den röst som styr oss från skuggorna, är en (amerikansk) underrättelsetjänst som dubbelspelar och förser både de Amerikanska styrkorna OCH Children of Ares med diverse saker för att upperätthålla ett falskt krig för att tjäna pengar och/eller behålla/få mer makt?? Smile

Resultatet blir alltså att vi alltid har stridit och kämpar mot en för oss oövervinnerlig fiende som bara leker med oss. Vi har aldrig haft och kommer aldrig få chansen att kunna vinna detta!?! Angry Grin

Är det en fälla vi kommer klampa rätt in i??...

Redigerat av Werzion den 2013-11-03 16:51
Det här är ju en möjlig "sista chans" för alla spelare.. misslyckas man här så blir det inte ett avslutande kapitel.. så mycket kan jag säga Smile

Och ja, jag lovar; det finns en sista del utöver den här om så lyckas här.