Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OP Dredge 3 (läs update)
i.imgur.com/O08mnIE.jpg

Echo Lima har nu fått äran att ta vara på den största flygplatsen på hela Altis, men med en sådan central plats så kommer även ansvar. Närliggande fabriker har påtalat att fientliga styrkor har hotat med att ockupera och ta över nämnda fabriker. Detta för att ta kontroll över energinätet men även fabriken som så; då de kan då börja producera vapendelar tex. Detta är numera prio, att säkra och se över hotbilder som dykt upp. Men helikoptergruppen kan numera även hantera flertal andra helikoptrar, bestyckade eller mindre lätta, flygfältet har god tillgång till understöd. Invid flytplatsen finns även tyngre artilleriunderstöd som kan kallas in genom staben.

Dessa nya militäriska hotbilder måste neutraliseras omedelbart, ingen rast-vila på stället !

May god watch over us.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommer åter igen köra med en GM del såsom OP Dredge tidigare använts utav. Detta så det blir en aning dynamiskt och en aning mindre "objects" att ladda in och hantera i spel, såväl triggers, scripts osv.. Fungerade mer än väl i första delen och ser fram emot andra delen. Kommer köra samma setup, cirka fyra grupper, en flyggrupp. Inte gå över 25st spelare som antal, så ta tillfället i akt att ta en slot när spelet är släppt.

Det kommer finnas reservplatser, men inte i spelet utan dessa är om man är ovetande om man kan komma men vill.. så kan det nog lösas i spel sen att komma med (det är ofta folk som inte dyker upp, så chansen att komma med ändå; är stor)

Infromationen kommer vara knapp, eget initiativ utav gruppcheferna är större och viktigare än att stabchefen säger exakt hur att lösa saker.

Nu är spelet på 2 advent Shock
Se hur många som kan komma och dyka upp då Smile

Spelet startar som vanligt vid 20.00; denna gång verkligen klockan 20.00. Jag tänker inte vänta på folk som inte fått igång sina addons. Har du som spelare inte fungerande setup så kan du behöva lämna plats till reserver som har. Så se över att allt fungerar. Kommer du för sent eller inte i tid så kommer din plats vara öppen för reserver.

Platserna är exakt så många som läggs ut, kommer inte sätta ut flera.. så var redo under tisdagskvällen när slotsen öppnar. Vill du vara extra säker på att få plats så kommer jag vara i IRCen under tisdagskvällen och hojta högt att slotsen är öppna; om du vill säkra din plats.

Vi kommer köra med OP Dredge addonet, dvs roligare vapen; HK 416 och tyngre KSP.. mysigt ljud och fina att titta på.

Vill flyggruppen ha tillgång till flyg och lite andra moment såsom flygspan till markgrupper; bara att hojta till så kan vi nog fixa en flygplansdel också om så.. annars så körs på störrre mängd helikoptrar.

ÄRE WE REDO ?
Redigerat av SkaGGet den 2013-12-05 18:11
Kommer ha mycket kortare briefing, den kommer vara klar på någon minut. Kommer ha även inlastade fordon, redo att användas på en gång, bara att kasta på sig extra fluffet. Men grundvapen har samtliga soldater, HK 416. Sen finns scopes, rök, kikare, radios osv osv i varje fordon som var grupp huserar.

Detta för att allt skall vara centralt till gruppen, man skall kunna komma iväg snabbt. När väl spelet startar igång så kommer grupperna att kunna påbörja sina uppgifter på en gång; mer eller mindre (tex kspskytt och pansar bör fixa iordning sina vapen vid resp. fordon).
låter jätte trevligt
Give me a gun and i do the restSmile
Se till att vara inne kvart i åtta. Jag poängterar Skäggets poäng åter igen, klockan 8 spelar vi, inte en minut senare.
Update
Jag kommer ha servern igång lite tidigare, fixa med saker i GM verktyget. Servern kommer då ha ett annat lösenord än hejsna men kommer sägas öppet i TSkanalen vid 19:45. Vi kommer köra lite annorlunda och testa hur det går; allt för att dra ned på desyncen i början.

Detta kräver en lägre ljudnivå i TS efter kl 19:45. Tack.