Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OP First Hour 2
i.imgur.com/NAfOx5T.png

shhhh... dom är nära nu.

OP First Hour 2
De franska soldaterna har precis satt sin fot på Altis, natten ligger fortfarande tyst över ön. Deras uppgift är enkel, slå ut och bort tre stycken baser. Dessa är kritiska för de CSAT som håller ön med en järnhand, för de är radiokommunikation samt radar för ön. Så slår de franska trupperna ut de tre baserna så kommer deras senare anfall att verkligen ha fördelar. Tex kan de snabbt sätta in CAS, kunna röra sig in utan att först behöva slå ut FOBs osv.

------------------------------------------------------------------

Detta är en Prologversion av OP Raven som är ett långt OP i Januari 2014. Så vad som händer på detta OP, lägger jag som grund för OP Raven.

Tidigare
Grupperna tog ut ett mål med lite svårigheter. Nu är FOBen reparerad, det som behövs är fortsätta med de två målen som är kvar. Den stabschef som tidigare släppte ut grupperna lite som de ville har nu fått reprimand för ett slappt arbete; så stabschefen kommer köra hårt med grupperna.

Detta är sista chansen att hinna avklara målen innan OP Raven kan inledas !
Update

Kommer använda Ctab som komunikation, all sorts "vanlig markering" på kartan tas bort helt. För att nå Ctab så måste du som spelare använda en ny knapp av ditt eget val, gå in i keybinds och välj "user action 12" för det.

Sen är det så att gruppchefer har en android tablet, där man kan se gruppchefer, markers osv, även sätta ut markers och vart dessa markers är på väg.

Detta kan man som spelare också få upp om man sitter i ett fordon.

Vi kommer köra med tyngre fordon som mainvehicles, typ MRAP, vet inte vad exakt för typ än, siktar emot Strider.