Visa ämne
Anrop » Anrop » Information
 Skriv ut ämne
Teamspeak Admin
sådär.. org schemat justerat.

Jag är nu inte längre med, Giant blir head of ts. Övriga ts admin får rätt att flytta folk, kicka folk men inte göra andra till admins eller banna. (Får se hur det funkar, en del människor behöver man banna, tex 12 årigar från frankrike som bara skriker)

För mer info:
http://anrop.se/viewpage.php?page_id=17
Det var bättre förr när granq var huvudadmin!!
ZiP/giant får sätta någon annan än mig som ts-adim.
ts admin är ju "admin" light, syftar till ha folk som kan dra folk rätt när vi kör OP, wargame osv.

Giant är admin som har rätt banna osv.
...ehh om bara Giant ska få banna folk så förlorar så kan man ju ta bort dom andra admins för då har dom ju ingen funktion. Att folk är för lata för att byta kanal själva eller inte orkar binda en key för att byta kanal motiverar knappast att man har 3 "light" admins som ska syssla med sånt.

Hela den här tråden känns lite som invasion av Irak 2003.

Problemet med TS admins var inte att dom bannade och kickade vilt utan att de aldrig funnits några regler att följa eller efter kontroll av varför någon blivit kickad/bannad.

Om Giant nu ska va chef för TS så bör hans första uppgift bli att skriva ihop de uppförande regler som ska gälla och bestämma när de är okej att gör vad.

Sen kvarstår problemet att de inte är Endast Anrops TS vilket gör att de sitter in hög med andra som vi i bästa fall inte vet något om och som har admin rättigheter, är de möjligen dags att kolla på en egen TS där de går att ha kontroll nu?

Citera

Grip skrev:

Sen kvarstår problemet att de inte är Endast Anrops TS vilket gör att de sitter in hög med andra som vi i bästa fall inte vet något om och som har admin rättigheter, är de möjligen dags att kolla på en egen TS där de går att ha kontroll nu?


Jo Jag lite folk i alliansen/guild som har admin, för när vi har raids med allyn så kommer det in en sådär ca 200+ pers. Detta har bara hänt två ggr, men det va innan anrop kom in här, men vi har den i backup,
nu är det mest svennarna i guildet som hänger på min ts
Kanske kan lägga upp en till TS server på en annan port, ska se om jag orkar pula med det.

Citera

Grip skrev:

...ehh om bara Giant ska få banna folk så förlorar så kan man ju ta bort dom andra admins för då har dom ju ingen funktion.


Giant håller på styra upp lite, så tror det nog blir mer igenomtänkt, men vi får nog låta han fundera iallafall ett par dagar innan han skriver ned alla ändringar.
TS-AAR fredag 2014-02-07.

Igår bannade jag någon som var inne och spelade upp Hitlertal i diverse kanaler. Jag hoppas att denna åtgärd var rättfärdigad och att jag inte ställs inför Anrops krigsrätt för nyttjande av övervåld. En bull/muffinsförsäljare släpptes vidare efter att ha klargjort att vi inte ville köpa hans blåbärsmuffins.

Slut på TS-AAR fredag 2014-02-07.
Smile