Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Generation Kill 5 - End
i.imgur.com/rgYdxgY.jpg

" Yo president is watchin'! Amerikee is watchin'! But more important: Godfather is watchin'! Make no mistake: There! Will! Be! No! Fuck-ups! Marines around this world, would gives they left nuts to be, where you are! Anybody not want to go!? "

Helt inspirerat av Generation Kill miniserien givetvis. Detta är möjligen en start på en längre kampanj som sträcker sig in ifrån Takistan ända in i Fallujah. Det är med -ickebestämt fordon- som blir en lång konvoyresa samt en hel del oroligheter på vägen och avsök/intagande/fritag byar osv. Till en början är det 2x10man teams som är uppstyckade i två omgångar, så det är 5mana teams för varje bil. Man kommer köra såsom serien med Bravo Company 1-1 och 1-2, samt 2-1 och 2-2 om så intresset finns. I spel finns även RP moment såsom reporter och tolk.

In i Zagrabad
Nu kommer det bli lite Hearts and Minds väl in i Zagrabad.
Sök, bilda uppfattning, samt finna intel.
Själva tänket är att skapa en bas samt stärka sin närvaro.
Se över att spränga bort IED/raketer som hamnat i staden.

Slots
Öppnar slots, Torsdag kl 21.00

Addons
För detta OP kommer dels arma2-3/kart paketet användas, en specifik OPaddonpack, TMR, ACRE.
Mer info framöver.
--- Ny GenKill addon 5, ( det är -A10 addonet, så ta bort den eller ladda ned addonet när jag fixar det ikväll Onsdag)

Tidsplanering
Tiden 19.45.
Kör igång servern 20.00

Om spelare dör+TS
Jag som GM/Admin kommer vara hårdare på dödsfall, dör du så får du ligga tills någon kommer alt. blöda ut och inte få vara med i spel. Det är en lång dödsräknare som folk kan komma och revivea inpå (vid internal fuckups så kan jag hjälpa till).

Ny funktion ang. teleport och JIP = finns nu en möjlighet att själv teleport tillbaka till sin grupp; mer om det vid spel.
Folk som inte kan på egen hand fixa addons enligt kommande lista; ser jag inte som kvalificerade att spela OPt. Så svårt är det inte och någon nivå av krav måste ändå finnas. Såväl så låser vi kanalen för de som spelar så vi slipper folk som dyker in och hojtar runt.

Gruppchefer och ranker
Rankerna är lite olika, men följer serien. Men samtliga fordon följer ledningen som är Löjtnanten och hans Fanjunkare. En ordergivning kan gå tex:
Löjtnanten kommer säga att > Vi kommer göra anfall emot mål B3B4, 1-1 påbörja, 1-2 följ efter, när 1-1 och 1-2 startar sitt anfall så skall 2-1 och 3-1 ta så mycket terräng som går och påbörja intagande av målområde.
Den första sloten i gruppen är gruppchef och är chef för sin egen grupp. Ingen annan grupp som har högre befälsrank kan agera order till andra gruppers lägre ranker. Var grupp har sin chef mao, som lyder under Löjtnanten dvs.

1st Recon Battalion
Generallöjtnant GM roll

Bravo Company 1-1 V1
En attackgrupp som agerar förstabil, tillsammans med 1-2 kommer agera första insats.

Bravo Company 1-2 V2
En attackgrupp som agerar andrabil, tillsammans med 1-2 kommer agera första insats.

Bravo Company 2-1 V3
En insatsgrupp som kommer agera tredjebil, tillsammans med 3-1 kommer agera attackstyrka.

Bravo Company 2-2 V4
Befällsgrupp som blir fjärdebil, Löjtnant är högsta chef.
Där finnes även tolken som kommer agera länk mellan byfolk och militär.

Bravo Company 3-1 V5
En insatsgrupp som kommer agera femtebil, tillsammans med 2-1 kommer agera attackstyrka.

Tanken är att 1-1 och 1-2 agerar med tyngre vapen ett första insats så 2-1 och 3-1 kan avancera terräng och slå ut mål i byn/området.

Förklaring på förkortningar är enkelt (pas) = passagerare, (för) = förare, (gun) = gunner. Det kan bli så att vi inte har vapen på fordon, då blir gunner = passagerare istället. Detta är något som får utvecklas beroende på vad för fordon som används sedemera.
Stay frosty !
Öppna generation kill addonet och ta bort:
peral_a10.pbo
peral_a10.pbo.Peral.bisign
peral_a10_data.pbo
Stay frosty !
Tar bort de personer som är för nya och/eller inte tidigare visat mognad för det > Då gällande gruppchefer.
Stay frosty !
2-1 ska lära sig denna låt till OP:et. It's deep. Smile

Citera

Tomten skrev:

2-1 ska lära sig denna låt till OP:et. It's deep. SmileEller varför inget pampigare som typ:Det är ju faktiskt det sista OPet
Fast vi måste också tänka på att det är anropare som ska sjunga, med TS-delay.. Det finns risk med att alla döda som någonsin associerats med den låten kommer vända sig i sina gravar p.g.a. vårt framförande. Men är du redo för en zombieinvasion så.. Wink
Tack för tiden i öknen, varit riktigt roligt, och märktes redan från början på denna sista op, att tolkkläderna skulle av mina axlar å kropp. och av kom dom. med glädje.

men som sagt, varit grymt kul, och skägget har ju lagt ner hans tid för att få ihop 5 ops. så det ska du ha tack för. och även tack till alla som deltagit oavsett om det varit en op, eller fem ops.
We just assaulted an airfield, that was pretty fucking ninja.

Tack för riktigt roliga operationer. Ser fram emot fler söndagskvällar med anrop. (dock lite ledsen att Generation kill är slut)

Tack skägget för allt ditt engagemang!
Då du satsar på liret, var stannar servett?