Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OP Orange State - (AGM)
Masterchief461 > Förstår inte varför du skrev det, vad det har med saken att göra. Ibland skriver du saker helt utan kontenta och innehåll, känns som om du mest vill fylla på med ord.

Archangel > Tråkigt att vi förlorar dig på spelet, men bra att du säger till. Om du ångrar dig så finns det mer än väl plats, även som soldat Smile
Stay frosty !
i.imgur.com/bdVrEkZ.png

Alla förutom Delta 1-1 startar längst bort på höger sida med få fordon att tillgå. Delta 1-1 måste således flyga in lite fordon och möta upp resterande grupp, samtala om bra landzoner osv när så de närmar sig med inflygande av helikoptrar.

Orange = Huvudmål. Man ska ställa upp och bygga upp försvar där, tillfälliga FOB. Helikoptrar kommer behöva flyga in med speciella lådor som ALOG kan öppna upp; spawnas ut bra att ha saker såsom 50cal stående, sandsäckar osv. I dessa områden behövs CBRN kollas av, speciella mätare kan läsas av utav obsvCBRN ansvarige för att se hurvida nivån är.

Röd = Fientliga mål, mest att se upp för och inte åka för nära eller attackera. Det finns på planering att genomföra anfall emot dessa mål. Men för närvarande så håller USA en låg profil, vapenstyrkan finns inte för tex tyngre fordon eller motstånd.

Man har noterat rörelser på kartan, dessa är inte uppdateringsbara utan en uppskattning ifrån USA. Man tror sig veta att det är lite infanteri samt lite motoriserat på vägarna och dessa man skrivit ned är troliga rörelser/vägval vid början av spel.

En större briefing kommer finnas ingame för alla.
Stay frosty !
Reserv på soodis plats!
" Train as you fight "
Var bereda på att köra med AGM modulen. Jag kommer vara online runt 1700 och testa med de som kan då. Funkar det bra; då kör vi med AGM så får vi testa AGM i lite större utsträckning. Detta för att det inte var så stort intresse för OP Orange State, så vi ligger runt 20st spelare vilket säkert vid spel blir strax under.. så kan alltså prova i lite mindre skala om det är ett addon som funkar med fler spelare än bara ett par.

Jag har gjort två missions, ett med AGM och ett utan men då med BTC revive. Så funkar AGM bra då kör vi med det (med revive i åtanke menat) annars så kör vi vidare på trohästen av BTC. Så behöver iaf någon några vid 1700-ish som kan hänka på lite testande så det funkar bra nära alla kommer vid 1800 Smile

Den är liten skvutt på under 2mb.
https://mega.co.nz/#!lhdymD7Y!20xq8Yt8__84wEsx4h6zvAh7ErddS6R1uLRroIuELAk
Stay frosty !
Hojta när du drar igång de för test Smile!
" Train as you fight "