Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OnsdagsTräning - Gruppchef / SIB
i.imgur.com/qpd6LPg.jpg

Vi kommer träna på att arbeta som plutonchef, gruppchef, soldat, arbeta ihop. Plus att förbättra vårt SIB tänk, hur att arbeta ihop som skyttepar, täcka vinklar, ta terräng, jobba emot hus osv. Kommer ta hjälp av sånt som tidigare pratats om, såsom växelvis framryckning och även testa på att använda AGM Tap-shoulder för taktiskt framryck.

Tänket som finns är att vi har en rad olika Fänrikar som är gruppchefer, dessa får rotera i grupper och som stäffar. Så ena stunden är man gruppchef för grupp 1 och nästa övning är man ställis för grupp 2 tex. Bara så att man tränar att jobba som chef och inte som kompischef.
Stay frosty !
SIB står för?
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
Strid i Bebyggelse
i.imgur.com/6oQGwyi.jpg
"Ta, rensa nästa rum!"

Tänkte prova på att öva som gruppchef, om ingen har några klara invändningar. Det var inget rungande sug på att vara sous-chef på förra OP:n i alla fall.
Detta är ett ypperligt tillfälle att prova på att vara gruppchef.
Stay frosty !
Ni som signat upp och kommer, tror det kommer bli riktigt skoj. Fixat iordning lite inomhusbana med röj av hus, där vi delar upp oss och kan agera åskådare samt spelare. Har även lagt upp för att röja runt i en mindre bystad för att träna tänk på hur att röra sig framåt i bebyggelse.

Så tror vi kommer ha det sköj !
Stay frosty !
Passar detta träningstillfälle även en nybörjarsoldat? För soldattjänst då självklart.
Absolut, bara att joina upp, vi tränar basic saker så Smile
Stay frosty !