Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
Operation Daedalus Second Wave (ny briefing!) SÖNDAG 9/8 18.00
Det är upp till varje chef att delegera uppgifter och vilka som delegeras, men det är ju bra för alla som kommer in på ts innan spelet att vara beredda på att en stf position antagligen kommer innebära lite ansvar=)
Rock N´Roll is a way of life!
Spotify - StagHunt
Ja det ser jag som en självklarhet att det är upp till var och en, var mer menat som lite tips =)

Hmm, gled väldigt OT det här nu märkte jag, fanns det inte en tråd om seriösare spel och do's and dont's osv? Kanske skulle fortsätta där istället =)
Måste bara beklaga över att det var rörigt i vissa delar av plutonen, nu var jag ju inte ens med men The_shadow verkade ju inte ha haft det så roligt... Det är verkligen något jag vill betona, att folk håller formationen, inte drar iväg, inte skjuter när dom vill, osv. Dessutom, när man stannar upp, försök hålla uppsikt åt alla håll. Kika på kompisarna och vart de kollar, så tittar du åt nåt annat håll. På så sätt ser man 360 grader och kan notera händelser i terrängen oavsett åt vilket håll det händer.

Dock känner jag inte igen mig i det som beskrivs, senaste gången jag spelade var det inget kaos, formationerna hölls (tills folk började dö hit och dit), och det fanns en allmänt bra disciplin inom gruppen. Tråkigt att något gick fel den här gången, för det kan verkligen funka vanligtvis.