Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
OP 90-talet Bosnien
Tänkte ge mig på att göra ett op. Vill inte spoila för mycket men har forskat, kartlagt, grävt, laddat ner, testat och fipplat med ett uppdrag (IRL) som utspelar sig under 90 talet i bosnien...Behöver någon som kan gå igenom med mig på TS och typ titta över axeln och ge tips och tricks.
[img]http://forgifs.com/gallery/v/Funny/George-Bush-dancing.gif.html[/img]
Mea Culpa, Mea Maxima
Dagens coola tips är att det går att dra ner uppdragspboer från serveradminsidan och glo på. Ifall du är nyfiken på hur nån annan gjort en viss lösning.
Generella tips:

* allt tar mycket längre tid än man tror
* undvik Arsenal
* undvik lådor som spelarna ska plocka gear ur
Se till att alla har allt de behöver i utrustning, radios uppsatta etc, så kan man utgå direkt istället för att behöva 30 min setup phase.
Tanken är att använda så få moddar som möjligt med hopp om att det flyter på så bra som möjligt. Jag har hittat uniformer och patches och totalt är väl det typ 180 MB. Sen tänkte jag använda mig av serbian forces RHS och komplettera det med våran existernade RHS. Utöver det så behöver jag kartan Esseker som är modellerad just efter Bosnien och terrängen där OP skall hållas. Tror ni jag sträcker för högt här eller blir det för mycket?

Tanken är att ha 2 skyttegrupper, 1 Specialstyrkegrupp som gör recon och leder in indirekt eld. 1 BM Grad med en salva som skall användas sparsamt efter chefens diskretion. Själva uppdraget så som jag tänkt och IRL är att man inte hade ammunition i överflöd. En ak och 2-3 mag har man. En dragunov, en pkm typ totalt på hela plutonen. Man skall slå fienden och erövra vapen och ammunition och det skall då leda till ett annat uppdrag som bygger vidare på detta.
[img]http://forgifs.com/gallery/v/Funny/George-Bush-dancing.gif.html[/img]
Mea Culpa, Mea Maxima
@Trubb vet inte om jag har tillåtelse att göra det då jag inte är en uppdragsmakare och/eller admin.
[img]http://forgifs.com/gallery/v/Funny/George-Bush-dancing.gif.html[/img]
Mea Culpa, Mea Maxima