Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
Info om OP Gisslan i Medelhavet
På Söndag så kör vi OP Gisslan i Medelhavet. Ett OP som kommer innehålla insättning i fientligt område och sedan hämtning tillbaka till basen igen.

Ert uppdrag är att frita två Svenska soldater som tagits tillfånga i ett fort (UPK Freja). I närheten av fortet finns en stad med fientlig närvaro (UPK Tor) säkra denna byn innan ni går på Freja. En luftvärns ställning har också upptäckts, (UPK Loke) ställningen består av tre äldre luftvärnskanoner så de kan troligen slås ut från hög höjd med Gripen.

Ni kommer under uppdraget att kunna välja om ni vill ta er till insatsområdet via helikopter eller fallskärm från TP84, valet faller på plutonchefen.

Era tillgängliga flygfarkoster under uppdraget är 3x Gripen, 2x HKP 16, 1x TP 84, samt en UAV Örnen. Piloterna får begära vilka vapen som skall finnas på Gripen planen.

Fientliga trupper i området bedöms vara starka och i besittning av flertalet tyngre vapensystem och ett antal bepansrade fordon.

Ni kommer ha två lastbilar vid start som innehåller era fallskärmar och extra utrustning. Gruppchefer uppmanas att se till att eran grupp bär med sig så mycket ammo som möjligt.

Lycka till.
The objekt of war is not to die for your country, but making the other bastard die for his.
Gen. George .S Patton