Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
Detaljerad info om OP Night Wolf
Operationens syfte är att ta och hålla en viktig väg för att hindra AAF förband att förstärka den stranden där Brittiska Royal Marines ska landstiga. Ni kommer att landsättas med HKP 16 och möta upp ett NATO spaningsförband som kommer att ge er de senaste underrättelserna om fiendens styrka vid målområdet. När målområdet är säkrat finns möjlighet att flyga in mer ammo och minor för att hålla vägen. Era order är att hålla vägen tills Brittiska trupper avlöser er.

Fientliga trupper

De AAF förband som finns i närheten av landstigningsområdet har blivit förbekämpade med flyg under några veckor men ansenliga mängder av trupp tros vara intakta och redo för insats. Vänta er anfall från lätt skytte med begränsat stöd av pansar. Altis flygvapen är totalt nedkämpat.

Ryska truppers närvaro.

En begränsad mängd rysk trupp finns på Altis men de har hittills stannat i sina förläggningar utanför Pyrgos. NATO vill undvika ryska förluster och alla NATO förband ska därför undvika stridskontakt med dem. Eld i självförsvar är dock givetvis tillåtet.

Lycka till.
The objekt of war is not to die for your country, but making the other bastard die for his.
Gen. George .S Patton