Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Uppdrag
 Skriv ut ämne
Förslag för uppdrag
Tänkte att det skulle vara bra med en tråd där folk kan komma med förslag till våra kära uppdragsskapare. Lite som inspiration eller så, ifall man får slut på idéer. För jag vet själv i alla fall att jag har en massa idéer, vet dock inte hur välkommet det är från uppdragsskaparnas sida...
Vet inte heller om den hör hemma här eller i editerings-avdelningen.
Well, jag inleder väl med en grej jag kom på:

Ett PvP med RP-inslag. Typ man hittar på ett scenario i stil med att west ska hålla ett litet flygfält, med uppsatta vägspärrar, patrullering osv. Sen finns B-styrka, ryssar alternativt guerilla som ska försöka ta området. Samtidigt finns civila som kanske har något ärende på området eller liknande, som vill in. Jag vet inte hur det skulle funka men det skulle kunna bli väldigt spännande och kaosartat Smile Tanken är då att alla ska spelas av människor, även civila (vilket jag gärna skulle göra). RoE i stil med "skjut endast ryssar i uniform" också kommer det dit beväpnade civila, obeväpnade civila osv, alla med olika ärenden. Kanske har alla en kort beskrivning av vad de ska försöka uppnå under uppdraget.
Vet dock inte hur seriöst det skulle bli, folk kanske bara skulle skjuta de civila istället för att prata med dom. Det känns i alla fall bäddat för saker som väldigt oklar hotbild osv, därav extremt spännande. Man vet inte vem som är vän eller fiende.
Ptjaa.. De lär ju få nytta av "sten granaterna" Wink
ett POW uppdrag eller ett helikopter uppdrag i stil med apocalypse now skulle vara coolt.

Det är mina idéer. ^^
Jag tar gärna emot idéer! Skriv här eller skicka pm, eller maila på pelle[at]booru.net
anrop.se/hosted/pellejones/anropbanner_pelle.jpg
jag har alltid haft ett specifikt räddnings uppdrag i huvet, går lite så här:

Amerikas presiden är kidnappad av gerillan men gerillan vet inte att ryssarna är på väg och tänker panga ner dom och ta presidenten som fånge för sig själva.

hur som hellst så lirar man som amerikanare och det är enns uppdrag att lokalisera presidenten, eliminera gerillan och fly innan ryssarna kommer.


Jag tänker mig att man startar vid en väg någonstans och man har fått information om att det finns civila som har intel på vart presidenten hålls tillfångatagen och dessa civila ska finnas i lite byar här och där. Byarna är dock vaktade av gerillan. Man har en viss tid på sig att lokalisera presidenten innan ryssarna fullkommligt ommringar målet, gerillan kommer att försvara sigsjälva mot både ryssar och amerikanare så ifall man är för långsam med att få info om var han befinner sig så har man i alla fall till det att gerillan är död att hitta honom.

ryssarna kommer att spawna med pansarvagnar, apc's, infantri, helikoptrar, flygplan och hela rubbet så att säga. det ska inte vara möjligt att eliminera dom så det är ett race mot klockan.

make it happen Smile
Ligga på rygg, sprattla och svära specialist
Jag skulle vilja att nån gjorde MP mission " Helikopter rånet i västberga " Skulle vara roligt Pfft man utför rånet när inga poliser är på plats, sedan ska poliserna leta upp rånarna.
img27.imageshack.us/img27/8088/gqcq.jpg
img405.imageshack.us/img405/144/8052.png
HAHAHA, bästa jag hört idag fanimej!