Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Editering
 Skriv ut ämne
M90 Camo
Ny användare här, hittade vägen hit via det officiella forumet. Och jag tänkte att om någon kunde hjälpa mig med en sak så är det detta ställe.

Jag jobbar just nu med ett litet Addon för ArmA2. Den är för privatbruk för stunden, men kan bli publik när kvalitén blir bra nog att jag är nöjd med den.

Anyways, jag håller på att göra texturer till mig och vänner som lirar ArmA2, de är norska och kör med norsk Camo, men som svensk så vill jag köra med M90. Dock hittar jag inga bra bilder på nätet som ger mig en riktigt stor yta av camo'n. Utan endast mindre delar som inte ger mig tillräckligt mycket att jobba med. Så den camo jag har skapat är långt ifrån bra nog i mina ögon. Även om den delvis påminner om M90'n så känns den långt ifrån.

Så har ni någon idé över vart man kan hitta ett bra stort mönster av M90'n?
Här finns en bild på hur den ser ut, den är långt ifrån bra i mina ögon. (Den är riktigt stor, 427x1200, så jag ger bara en direktlänk)


http://i294.photobucket.com/albums/mm...er/MG1.jpg

All hjälp är väldigt välkommen. Om jag lyckas fixa fram tillräckligt bra M90 så lär jag göra en liten mod med svensk camo för "Force Recon" snubbarna.
/Nasder
Finns redan...
SÖK innan du skapar ny tråd

http://anrop.se/f...rowstart=0
Odens
http://anrop.se/hosted/oden/

SFP
http://www.youtube.com/user/Carlbark9...KWiI6pG7Kc
http://www.youtube.com/user/Carlbark9...tOLeNLttb4
http://www.youtube.com/user/Carlbark9...YG3fn6fIyo
Jag skulle faktiskt kunna rota igenom hans Addon, men det är inte vad jag har lust eller vill göra. Vill skapa ett helt eget som sagt.

Nåväl, jag får försöka leta vidare på en bra bild på M90 camon, hittar bara mindre bitar som inte ger mig något bra att jobba med.
/Nasder
Det är jävligt svårt att få det att se bra ut om man bara klistrar på en riktig bild, iom att camon måste passa ihop i alla vinklar runt kroppen, och ha en matchande toning överallt, osv. Bäst resultat blir det om du helt enkelt pusslar ihop en egen stor m90-textur, som du använder som grund i alla plagg-texturer. Sen får du så klart smeta på mer detaljer och skuggor och dylikt i nya layers så det får lite djup.

Nu kan jag ju så klart inte ge dig den slutgiltiga m90-texturen vi använder i SFP Pfft Men denna plätten ligger iaf i grunden. Upplösningen och kvaliteen är mer än tillräcklig om du bara tar dig någon timme att pussla ihop en större variant. Ändra toningen lite om du inte är helt nöjd med färgen.

upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/23/Sweden_M90_pattern.svg/533px-Sweden_M90_pattern.svg.png


Men om du verkligen vill ha riktiga bilder så rekommenderar jag att du tar dig till en army-shop (Tex Garderoben i sthlm) eller något Ö&B som har m90 i lager och tar några egna högupplösta bilder med en kamera Smile
Hejsan, jag är ny vad det gäller mofs och ARMA 2 med för den delen men M90 uniform är ju ett måste.
Jag laddade ner den och använder mig av en så kallad launcher som ska ladda in den moden men jag har den inte på mig i spelet. Jag borde ju kunna se det i 3D läget eller? Vad gör jag för fel? Vad skall jag göra? Har sökt på google men det verkar som alla fattar utom jag... Frown
/Johan