Visa ämne
Anrop » Anrop » Information
 Skriv ut ämne
Under uppbyggnad, kan du hjälpa till?
Saker som skulle behövas nu är förutom innehåll (tipsa om spel för kommande spel, länkar, guider och nyheter).

Så tex nyhetskategorierna ser förjävliga ut..

http://www.intimt.net/news_cats.php
Vad hade du tänkted för något?
Typ länkar till nya shooters mm?
Bor och jobbar i Danmark.
jupp blandannat.. kategorin ovrigt finns ju for allt. Lagg till lankar, skulle det bli helt javla off topic typ.

Hornets galleri fran Sigmors begravning

sa kommer jag val ta bort, men gar ju submitta guider, skriva i forumet om nagot som saknas eller som ni kan bidra med. Skall under veckan eller nasta helg ta och fa ordning pa filarkiv och galleri (tankte framforallt ha bilder fran events, lan typ samt pa communityn kanske fast det har vi ju i avatar om vi vill, screenshots for olika lir da kanske)
oki då förstår jag Smile

hmm du kanske skulle länka till några sidor där man kan hitta nyheter fort?

tex gamespy eller pcgamer mm
Bor och jobbar i Danmark.
tänkte skriva lite n00bish how-to-not-fuck-yourself guider i mission editing motsv. Men det får vänta tills jag har ArmA i handen
Detta ser ju trevligt ut Smile
Kommer sidan enbart att handla om ArmA eller om alla möjliga soldatsim (kollade lite under kommande spel)? Och får man fråga vad sajten egentligen heter? )står anrop.net med adressen hit är något annat) Pfft
sidan heter anrop.net, men då jag har reggat intimt.net redan och surftown vill ha massa cash (inte mycke men jag är fattig) så behåller jag detta, kommer antingen byta i juli kanske eller om jag får lite donationer. Så länge man hittar tillbaka så.

Sidan kommer vara 98% Armed Assault.. men då jag tror att även den mest inbitna spelaren vill ha lite info om vad som händer så man inte blir helt insnöad så kommer jag försöka promota lite sån info och nyheter, men tex squad listan är bara för OFP/ArmA squads än så länge iallafall.
Vad behövs för hjälp? Wink

Försökte själv göra en sida för taktiska fps för snart ett år sen men blev inte så bra då jag inte lyckats få tillräckligt med besökare... Så det fick läggas på is... Men man kanske kan hjälpa till här istället?

http://www.skived...swtorg.jpg
http://www.skived...p/temp.jpg
http://www.skived...wtfire.jpg
Så såg det ut, använde också PHP-fusion först men gillade inte forumet sen så jag bytte... Wink
Tja, kom med förslag på vad du vill ha på sidan. Kanske recensioner? antar du skrev lite recensioner på din gamla sida, kan skapa en recensionsavdelning och återvända om du vill?

Fördel att du jobbat med Php fusion också, kan ge dig admin rättigheter om du vill ta på dig lite ansvar.
Inga "riktiga" recensioner fick vi fram. Eller ja, en till Red Orchestra men den är nog tyvärr spårlöst försvunnen... Skrev mest lite mer utförligare nyheter, så det är nog något jag skulle kunna hjälpa till med (nyheter alltså...).

Kan inte just nu komma på något som saknas (förutom användare såklar men det kommer väl så småningom... Wink), kanske att sidan skulle behöva ett ansiktslyft. Fast det kanske är på g, tror jag har sett loggan bytas ett par gånger.

Eller så har jag bara sett i syne :rolleyes:
ratt nojd med hur det ser ut nu, forutom byta ett par bilder typ dessa i forumet, "post reply" osv. Tyvarr saknar jag egen dator,ibland sitter jag i skolan, ibland pa natverkscafe men jag forsoker lite.
Bara jag som inte gillar blått och vitt eftersom det är standard på de flesta forum, men det funkar ju och det är nog därför det är standard. Wink
Får hålla med om designen, den känns väldigt "standard template 1A" just nu. Men sådant kan lätt ändras, däremot att få bra content och nyheter som uppdateras är svårare. Kan hjälpa till med designbitarna såfort jag får tid.

Atm tar högskolan den mesta tiden...