Visa ämne
Anrop » Övriga Spel » Övriga spel
 Skriv ut ämne
Fallout 3
För att citera kungtotte

Citera

God said, let there be Fallout 3 based on the Oblivion engine. And God saw that it was good


http://www.sweclockers.com/forum/show...did=688351

http://www.nma-fallout.com/article.ph...p?id=36883

Personligen ser jag fram emot F3. Tycker vi kan ha en liten F3 tråd på anrop och vältra oss i dräggel och spyor från akut strålningsförgiftning.
Ska minst sagt bli väldigt intressant
Har inte spelat nått fallout spel tidigare, jag är mera Morrowind/Oblivion rollspels fantast men då det just är Bethesda softworks som ska göra det så är man ju tvungen. Grin

http://www.bethso...index.php?
_____________________________________________________________________________________________
Simma lugnt: Arma2 - F4:AF - SH:5 - FSX - RO:41-45
älskar fallout "storyn" men aldrig spelat.. kanske blir att pröva fallout 3.
Har spelat både det första och andra ett flertal gånger och gillar av någon anledning tvåan avsevärt bättre. Kanske för att det är större, men på något sätt känns det mer som ett genomarbetat lir än ettan.

Att det är beth$oft som IPn till slut landade hos är väl inget jag hoppar högt av glädje över, men huvudsaken är ju ändå att ett nytt spel är på gång. (Det var iofs min filosofi innan Fallout:Tactics också...Angry)
Redigerat av Sibylla den 2007-08-25 23:41
Fallout <3

Ända sedan jag såg Mad Max för första gången som en liten skit så har post-apokalysm vart intressant, och Fallout är ju den (o)krönta kungen på området. Jag är inte så oroad över att det är Bethesda som utvecklar spelet, Oblivion som spel var väldigt välgjort även om jag tröttnade rejält på storyn och dom tvådimensionella karaktärerna.

Det verkar som att Bethesda förstod vad de gjorde fel i Oblivion och jobbar för att fixa det i FO3, men man har ju vart med förut så jag hoppas inte på för mycket. Bara faktumet att det är _Fallout_ 3 gör ju att det får 100 bra-poäng oavsett hur dåligt det egentligen är Smile