Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Rolling thunder, debriefing..
Rolling thunder är ett "massivt tank pvp", 75 man på en server med 3 plutoner fullt bemannade av spelare. Betyder 10 stridsvagnar på varje sida, dessutom lite spaningstrupper och underhåll.

Ännu är det inte redo för öppet lir men igår gick ett stresstest och Anrop var erbjudna 3 slot som jag, kent och hjulvort tog hand om. Vi tog company commander, och var inte så aktiva som kanske hjulvort och kent önskat utan stod mest stilla då jag hade stora svårigheter att leda gruppen..

men iallafall, snart kommer det rulla på och vi kommer kunna anmäla, jag tycker vore riktigt kul om vi kunde få ihop en hel anrop pluton att köra på ett sånt här mission. Det betyder 9 personer (3x förare, 3xskytt, 3x vagnchef).
Dessa missions kommer köras 1-2 gånger i månaden och man får söka varje gång, dvs man binder inte upp sig utan snarare får slåss om få platser.

Så finns det intresse? Vi kan fortsätta köra a-mob som vanligt men vore även bra om vi började öva lite med köra vagnsstrid, dels coop som vi gjorde men lite annat också.

Om det finns lite "rejält" intresse så skall jag ta fixa lite så vi har roliga träningar, egentligen har det ingen betydelse om vi kör strv122 eller ikv91. Men lite intresse undersökning.

Så ett enkelt svar, gärna med vad ni föredrar tex, tycker inte vi skall låsa upp oss i speciella team eller så men kan vara bra få en känsla över hur läget ser ut iallafall.

granQ, vagnchef.
hmm, "började öva lite...", "träningar..." nä känner ågen de där orden. inget för mig tack Smile
Personligen tycker jag träningsmissions eller rent av hela kvällar vore bra, inte minst så att alla vet vad som krävs av respektive position.
Och granQ jag tyckte inte du skötte dig alls illa, en commander skall göra just det du gjorde, nämligen leda striden.
Julvort's och mitt uppdrag i detta fall var därför enkelt, nämligen hålla dig skyddad så gott det nu gick. Kanske att du skulle gett befälet över våran tank till julvort så att du kunnat fokusera mer på kommenderandet , men det är just det träning är till för, att lära sig av misstagen.
Sen så tror jag att just denna typ av mission vi körde visade prov på att man kör den ROLL man har för att man ska kunna vinna ett uppdrag, i synnerhet i PvP.

Kent, fordonsförare, Chefsvagnen.

P.s. Nästa gång kan vi väl ta en humvee TOW eller liknande så vi verkligen kan ligga lågt i kön och göra skada framåt D.s.
Redigerat av kotten747 den 2011-03-25 06:02
subroc, fast skillnad på träning och träning.. jag menar inte missions där alla skall komma 19.00 varje vecka och säga till, men om man säger "vi vill bli bättre på vagnsstrid", så gör jag mission som det där strv122 på sturkö.

Likadant det där med natten, gjorde jag också som träningsmission.

För mig är träningsmission följande:

Fokusera på något, t ex köra strv122, eller nattuppdrag
Enkla att genomföra. I strv122 syns markers, i nattuppdraget finns en plan redan "ÅSA, FAP, Anfall"..

och för vara ärlig så var Operation Viking faktiskt lite träning också, fanns knappt fi men gjorde det spännande med andra saker men var för att anrop behöver lira mer ihop "fungernade".

a-mob, domination och andra "kaos" spel, tränar inte upp en på samma sätt.

men köra veckovis träningar osv det vet du att jag inte heller kommer göra så don't worry Smile
nu ser jag inte a-mob som ett kaos spel, och domi kan spelas på ett vettigt sätt också.
Låter bra att anrop inte håller på att "smyg elitiseras". Säg "Egen forum yta" och jag terminerar mitt medlemskap direkt Smile

Då är min enda invändning rent semantisk.
Spela gör jag för att det är kul, öva gör man för att man får betalt Wink

kräver att alla "träningstrådar" på forumet döps typ "Träning framryckning Strv för samtliga, Subroc spelar strv mission" Grin
Redigerat av subroc den 2011-03-25 08:42
låter bra.. fast hela njutningen med a-mob är ju kasoet och försöka styra upp ordning i det, finns ju inte ens några objectives på riktigt. Det är vad jag menar med kaos, tjusningen i a-mob är att man reder upp det... men men nu är vi off-topic.
Jag är med! Låter riktigt spännande!

Ett litet förbehåll bara. Roterande positioner inom besättningen. Att specialisera sig för en befattning låter trist.
håller med, förare är inte speciellt kul (tycker inte jag)..
en video från första plutonen tror jag.. en förbryllad granQ som försöker leda kan höras en hel del också Smile


http://www.youtube.com/watch?v=rus9qZ...dded#at=85

Citera

subroc skrev:
Spela gör jag för att det är kul, öva gör man för att man får betalt Wink


Öva gör man för att man VILL bli bättre på något. Dom som inte vill bli bättre på använda pansar fordon behöver väll inte vara med på "träningen".

OT igen:
Jag skulle inte ha något emot ett sådant mission att öva med tanks. Som jag märke i helgas när vi använde 3 tanks så vart det lite kaos och krångel. Vad det beror på kan jag inte ge direkt svar på. Kommunikationsmiss? Oklarhet i order från besättningen? Oklart, och med ett sådant mission på något fredagslir vore inte fel och eventuellt efter uppdraget klar vid debrief att snacka efteråt vad som kändes jobbigt. Vad hände? Varför hände det? Varför gjorde vi så? Hur kunde vi ha kunnat göra det bättre? ect. ect.....
Gör inte som jag gör. Gör som jag säger.