Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Allmänt
 Skriv ut ämne
Clafghan Map, lira?
http://forums.bistudio.com/showthread...p?t=117090

Något intresse av att köra lite sfp på denna på söndag? någon som har lust fixa in ett mission? Verkar rätt skön att patrullera på. Har inte kollat mer än filmen själv.. men kan vara kul med nytt område och ser välgjort ut.
Håller på att klura på något för den kartan men inte med SFP, utan antingen Takistan National Army(TNA) eller Nogovan Paras. Men jag har upplevt lite konstigt lagg som jag är osäker på var de kommer ifrån som jag måste fastställa om de är upplevelse förstörande först.
Jag håller på med ett uppdrag till takistan kartan, med lite slumpad placering av objectives och fiender. Ska försöka flytta över det till Clafghan och se hur det blir.
jag har nog ett uppdrag tills på söndag

Citera

Julvoert skrev:
jag har nog ett uppdrag tills på söndag

Är'u'klar än?
odenhouse.servegame.com/OdenSig512.jpg

Citera

Julvoert skrev:
jag har nog ett uppdrag tills på söndag

Nu'rå?
Skynda lite'rå
odenhouse.servegame.com/OdenSig512.jpg
haha wtf, nä det är ju inte söndag än
Nu är mitt uppdrag klart. Det är ganska mycket script i så jag hoppas allting fungerar, om inte så får ni gärna lämna en kommentar.

Uppdraget har sju små uppdrag som placeras ut en efter en, slumpmässigt. Tanken är att man ska få en patrull känsla och ta sig till olika destinationer för att utföra uppdragen. Jag har lagt in helikoptrar i uppdraget för att ibland blir det ganska stora avstånd. Uppdraget är lite av ett test för att se om ett sånt här slags uppdrag kan vara roligt.

Uppdraget är för upp till 20 personer och tar nog 1-2h att klara av beroende på om man vill köra bil eller flyga.
Redigerat av Powder den 2011-11-27 19:40
Detta ska spelas ikväll! Någon som känner för att hosta? Pfft
Uppdrag 1 Vip escort funkar men funka inte, Man får först completed sen ändrar den sig till Fail eftersom gubben fösvinner före triggern som kollar om gubben lever. IED spräng uppdraget gick smärt fritt, helicopter pilot rädda uppdraget har piloterna gått vilse i basen vid återkomst. Och vill inte aktiver end trigger på de uppdraget.
Annars kanse de var lite lite fi för att förutom att jag vart nedskjuten när jag satt på irc chatten och Finarvas vart våldtagen i en buske på piloträddningen har vi inte mött så mycket fi. köra lastbil till lägret uppdraget gick bra till lastbilen kom fram då dog dom som körde den och upddraget gick inte att avsluta.
Redigerat av Grip den 2011-11-26 22:09
Nu har jag gjort lite ändringar så nu fungerar allt förhoppningsvis.
Powder bifogade följande bild:fil:
sfp_co20_multimission.zip [132.07kB / 361 Nerladdningar]