Visa ämne
Anrop » Övriga Spel » Övriga spel
 Skriv ut ämne
Halo- och Ghost Recon-veteran samlar in pengar till hardcore-FPS
Bara jag som har missat detta?
Från FZ:


Meriterade Halo: Reach- och Ghost Recon-veteranen Christian Allen har startat ett nytt företag där han, med Kickstarter som hjälp, hoppas kunna samla in 200 000 dollar till en hardcore-shooter av old school-typ.
Är du trött på dagens mer lättillgängliga krigsspel så kan det här kanske vara något för dig. I dagsläget har 197 uppbackare skramlat ihop 8953 dollar, med 27 dagar tills insamlingen är över.
– I åratal har fans av taktiska shooters bönat och bett om att någon ska göra en kvalitativ taktisk hardcore-shooter. Men i motsats till denna efterfrågan har utgivarna struntat i realismen och taktikerna i utbyte mot lättillgänglighet och en "cinematisk" känsla, säger Christian Allen om sitt Kickstarter-projekt.
– Denna kampanj är till för att ta reda på om min teori stämmer att äkta taktiska shooters inte är döda, och att tillräckligt många människor vill ha dem för att rättfärdiga utvecklingskostnaden.
Tänker du backa upp Christian Allen och hans spelstudio i deras quest för att återuppliva gamla tiders krigsspel?

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/201...rdcore-fps
http://www.kickstarter.com/projects/3...al-shooter
Skicka karln en kopia av OFP, ArmA1 och Arma2 så han kan sitta ner i tystnad och känna sig pinsam.

jevvla helvete.
odenhouse.servegame.com/OdenSig512.jpg
Nä, genren är väl knappast död. Fast jag skulle inte direkt jämföra ARMA med t.ex. Rainbow 6 då det senare har sådan klar CQB-fokus.

/Micke
Jag har postat den i irc kanalen men vart inga stående ovationer. Ganska dåligt intresse för att donera, kickstartern rör sig trögt.
The Oden = TRUE DAT!
Shock ArmA 2 FTW Shock
ArmA 3 Release damnit! Angry