Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Op First Encounter | ArmA 3 - 10 Mars. 19.00
Scriptet för RB och najtvision funkade ju inte, det var lite synd men det var lite lagom svårt ändå. Tackar för bristen av GMG ifritjävlar, hatar dom!
Självutnämnd jubelidiot.
a.k.a Dirk McStride
Får tacka för dagens op, första intrycket för en noob i arma var.. rätt rörigt.. men taktiken var att hålla igen, iaktta å se ljuset i dimman.. ^^ fast inte blev det bättre av att hur jag än gjorde så hade jag de där satans vattenkulorna i bössan, hitta lite bättre saker i basen dock.
Rent generellt måste jag säga att OP:en gick bra. Själv besparades jag från disconnects, vådaskjutningar och dylikt.

Inslaget med minfält var spännande. Som tätman/EOD i 2:a pluton fick jag dock bara en mina att desarmera, men min puls gick upp ett antal slag i minuten när jag ålade fram för att oskadliggöra den.

En anmärkning jag har är att sambandet mellan plutonerna skulle kunna skötas på ett vettigare sätt. Som det var nu uppstod problem kring den södra luftvärnspositionen. När vi i 2:a hade placerat en spängladdning vid den så kom 3:e fram och grupperade alldeles intill. Med en bättre sambandsväg mellan plutonerna skulle detta kunna undvikas.

Överlag så måste jag säga att jag hade oerhört roligt. Tack för denna gång, ser redan fram emot nästa!
angående sambandet, jag tror vi skall lägga energin på "annat" och vänta in acre snarare än bygga upp "komplexa" strukturer på TS.

Jag gissar/hoppas att det inte är för långt bort.. men vi får väl se.

Tycker personligen att detta var bland de bästa OP:en som vi genomfört pågrund av..

Normalt har vi alltid någon fuck up.. igår var vi 30 man+ och hade vad jag vet egentligen bara en incident med sic's lilla granat. Alla skötte sig bra och det rullade på trots alla CTD's osv.

Alphan strulade mer än Anrop kan man ju summera det. Sen klart att finns otroligt mycket utrymme för improvements men tycker ändå värt säga att jag är nöjd med folks insats, även sic's Wink

Rb 57 - NVG scriptet funkar utmärkt och var testat x antal gånger men icke testat i MP och där hann inte spelarna registeras som local för de flesta innan scriptet kördes. Skyller på BIS på den Wink
Vi i pluton 2 körde att alla var i samma teamspeak kanal och det funkade riktigt bra. Även fast jag lyckades döda våran plutions chef Facepalm (ber om ursäkt för det grip) så gick det bra för nästa man att ta över och fortsätta.
Sen var det lagom antal på kanalen för att få in lite skitsnack också.
Bara synd att det krasha för så många. Men det får man förvänta sig i en alpha.
Tack alla för ett bra spel.
kanske kan vara en bra ide att samla in era rpt loggar om ni krashat så man kan samla in data till bis.

tills nästa op så borde alla rensa sina arma3.rpt filer så de är färska inför opet så vi har något att skicka om det blir crash-fest igen.
The enemy cannot predict your actions if you have no idea what you're doing.