Visa ämne
Anrop » ArmA 3 » Allmänt
 Skriv ut ämne
My point of view.. tråkigt.
Har varit rätt stadigt runt 30st och över förutom vid tre tillfällen då vi varit närmare 20st dessa tillfällen var på helt olika månader och inte nära varandra.

Så jag ser inte den akuta kris du beskriver.
Vill bara slänga in ett förtydligande om vilken anda jag har velat skapa anrop i..

anrop är öppet för alla att vara med från dag 1, men ingen rättighet att få vara med dag 2,3.. dvs ingen antagningsansökan och krångla system men om folk jävlas är det bara att kicka. Inget konstigt med det..

Nu är jag på semester men allt jag kan säga är att anrop har legat mellan 5-50 aktiva spelare sen 2006 och det går i cykler. Semester, spelsläpp (både i arma serien och andra spel) är saker som påverkar.. men mest påverkar motivationen till de som drar ihop kvällarna.

Så fett med cred till skagget... förra söndagen var ju ett pvp mot finnarna så trodde också skulle bidra till lite mer variation...


Men återigen, en tanke till er som kukar ur, fundera en gång till på om ert uppträdande är önskvärt med tutor osv. Gruppcheferna här har ett ansvar, och även plutoncheferna att säga till direkt..

Game face on!
Håller med övriga, jag har slutat spela MP för jag tycker folk misskött sig, det blir inget roligt för mig då.
men den dagen jag får bevis för att folk kan bete sig som folk, då kanske jag provar igen..
Legitimerad SFP Gnällröv.
Med bra befäl och tydliga order kommer man tillräckligt långt för att det inte ska kuka ur Smile Uppskattar verkligen dina OP´s men hade detta lite på känn.

Finns ju både gamla och nya spelar som tycker helt olika om hur seriöst vi ska spela men i mitt tycke är det upp till missionmaker och chefernas ansvar att hans vilja följs.

Jävligt otacksamt att pajja när du lagt ner tid...
Pretty disabled, Regards.
Till er som klagar på att 2 bilar körde iväg, det var en av två uppgifter vi fick under detta uppdrag.

Den första var att säkra runt fob.
Den andra var att köra fram till markerad punkt i kurvan och göra avsittning.

Under andra uppgiften blir vi beskjutna av egna och vänder om för att köra tillbaka, sedan gick det som det gick med det.

Som sillburk säger, som ledning har man nog störst ansvar.
Fast nä. Ni hade klara och tydliga order att följa pansarbilen. Fanns inga oklarheter i skäggets order. Wink
Som jag skrev tomten, detta var de uppgifter vi hade fått.

Var ordern någon annan så fanns det i sånna fall något brutalt problem i kommunikationen som jag i så fall vill upplysa.
Redigerat av Vort den 2013-07-15 22:32
Jag var riktigt sur pa xealot under ett op da Han sket I allt jag sa, visade sig att jag horde honom pa lilla radion och talade pa stora som Han inte hade... Missforstond sker latt, t ex nar man skriver med spansk auto correct Wink