Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
PVP 5v15 The Most Wanted Men
i.imgur.com/SYZVsL2.jpg

Concept
Själva ideen kretsar kring att 3-5 spelare är "the most wanted men", som måste se till att fly Altis. Det finns dock ett problem; polisen är dom hack i häl och försöker finna dom och arrestera dom.

Som bandit måste man göra följande för att klara sig;
1. Skaffa pengar; råna X olika ställen på pengar för att ha råd med:
2. Skaffa falska pass utav X olika hälare för att sen:
3. Fly i en av X antal olika båtar som finns i de flertal hamnar på Altis.
(X för att jag vet inte hur många olika ställen man kan välja/gå till, bara för att det ska vara oklart vart banditerna vänder sig)

Polisen vinner när dom arresterat minst 3st banditer.
Bandisterna vinner när dom rånat banken, köpt passet och flyr med båten.

När man som bandit blir arresterad så hamnar man i en inhängnad fängelsecell på polisgården. Man kan som tjuv ta sig dit, via datorn öppna celldörren och man har då fritagit sin arresterade banditvän.

Som polis ser man på kartan via tjallare på ett ungefär vart banditerna går, så det kommer finnas sektioner på kartan som lyser upp där banditerna har synts till.

Kom gärna med ideer eller förslag.
Tanke:

Om banditerna egentligen spelar var för sig, det vill säga, att de banditer som klarar sig vinner oavsett hur det går för resten av banditerna, medan de som blir fasttagna förlorar så skulle det bli ett element där man kan överge/lämna/förråda sin banditkompis för att rädda sitt eget skinn (Kanske genom att söla ner poliser för att de måste arrestera din banditkompis).

Poliserna anses fortfarande vinna genom att fånga minst 3, men banditerna som kommer undan har fortfarande vunnit en personlig vinst.

Banditerna får ju givetvis det lättare för sig genom att arbeta tillsammans. På det sättet så sätter man lätt upp en situation där man kan lämna sin vän i sticket när det börjar hetta till. Kanske personen som blir kvarlämnad klarar sig och vill nu ha hämnd på sin tidigare banditkompanjon?

Bara ett förslag. Kanske styr iväg lite från huvudpoängen. Annars tycker jag att konceptet låter väldigt bra! Smile