Visa ämne
Anrop » ArmA 2 » Editering
 Skriv ut ämne
Tutorials till editor
Arma 2 + expansionspaket känns lite utdaterade just nu då det verkar som att alla spelar Arma 3 istället.
Jag har letat lite info ang. editorn i arma 2 och har hittat några bra kanaler på youtube som är riktigt bra. Men jag antar att jag inte är den första som letar så jag tänkte om någon hittat någon bra förutom dom jag har hittat?

https://www.youtu...ssMAVERICK
https://www.youtu.../MulleDK13
Letar du specifikt ArmA 2 editor tutorials?
YouTube:
https://www.youtube.com/user/MasterMindEcho/videos
Ja, jag har inte riktigt skaffat ett Arma 3 och tycker inte att fulversion är ett alternativ då jag gärna stödjer speltillverkarna. Vet att de allra grundligaste grejerna är desamma, men jag håller på att göra missions i arma 2 editorn just nu mest för att komma in i tänket med triggers och moduler och liknande. Är även intresserad av att göra script osv men hittar inget som inte är jättebasic.
Jag tror att det mesta är snarlikt mellan ArmA 2: Operation Arrowhead och ArmA 3, minus en hel del finurliga kommandon. Om du kollar på en ArmA 3 tutorial så kommer du ändå lära dig något om ArmA 2 som en bieffekt.
YouTube:
https://www.youtube.com/user/MasterMindEcho/videos
Samma gäller bakåt.. Ofp och arms1 delar nog 80% av kommandon, kanske inte riktiga men principerna är samma så gamla guider kan vara bra.
Det du kan göra är att kolla upp funktionerna i BIs Wiki. De funktioner med en Arma 3 symbol och eventuellt Arma 2 OA symbol fungerar inte i Arma 2, beroende på om du har expansionen eller inte. Resterande skall fungera!
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!