Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
Nybörjarguide?
Hej! Sprojlans ny här på forumet. Har spelat ArmA II till och från med några kompisar, men har varit svårt att styra upp ordentligare sessioner, med fler än 2-3 pers åt gången. Blev därför glad över att stöta på den här sidan! Finns det någon nybörjarguide med lista på moddar/uppdrag/pack som man bör ha installerat för att delta i era sessioner, och kanske några pointers över vad som är kytum och lämpligt spelsätt?
Tjena sprak

Hmm finns allt möjligt på forumet men för att göra saker o ting enkelt föreslår jag att du kommer in på IRCen eller teamspeak och pratar lite.

Saker vi använder oss av i våra matcher är bla. SFP, ACRE(TS3 mokkajäng).

Hare sålänge
På högra sidan av startsidan finns en panel, "SFP SERVER ADDONS". Där står vad som behövs Smile
Men installera inte ACRE!!!
Det är en fälla och endast till för svagsinta människor!

/Jesus
odenhouse.servegame.com/OdenSig512.jpg
lyssna inte på theOden, han är senil Smile
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
Var aktiv på forumet så ser du event och spel som körs under veckorna.
Sen skriver du upp dig och sen sitter du gärna på Teamspeakservern några timmar innan så kan alla med moddsen hjälpa dig inklusive mig.

Teamspeak: ts.anrop.se
Det är senaste versionen som gäller och inget förbannat ventrilo.

För att spela på Anrops servrar måste du äga Arma 2 och Arma 2 Operation Arrowhead. När du sedan har båda ska du köra dem i ett läge som heter Combined Operations.

Inne i spelet filtrerar du på Anrop.se och hittar allt anroprelaterat som vi sysslar med.

Efter att du joinat här på forumet går du in på Arma 2 och tar ditt UserID som finns på Profiles. Det är en 6-siffrig kod som du lägger in i profilen här på forumet. Sedan lägger du till http://anrop.se/s... på Squad URL i profilen för att få Anrops tag efter ditt namn in game.

ACRE och SFP samt SMK får du hjälp med när du har fått Arma 2 CO att fungera.

Vi ses på Teamspeak!
Generellt spelar vi större lir på helgerna, riktigt stora någon gång i månaden. Som störst har anrop deltagare varit med på 75 man stora servrar... men lika kul är små luren som il2, Falcon och några tokar kör minecraft. Ikväll blir det operation flashpoint.
Midsommar, nyår och tom julafton brukar kunna bli en del lir.. vet inte om anrop är sorgliga eller bara spelberoende men sunt är det säkert inte.

Välkommen Smile
Tack för alla svar! Precis vad jag behövde. Ser fram emot att spela lite ordentligt istället för att bara rekreationellt spatta runt i helikoptrar ovanför tomma världar Smile
Ses på IRC/teamspeaken!