Visa ämne
Anrop » Anrop » Multiplayer
 Skriv ut ämne
OP Prime Chance (Uppdaterad 21/3)
Tycker man kan ha en insta-kick på de som slinter på G knappen, nu har spelet varit ute så pass länge att man borde lärt sig att inte sitta och fappa inventory i onödan och att det dessutom är "I" som gäller numera. Bättre med no-respawn

I övrigt om uppdraget: Tyckte det var smidigare med acre att leda, enda jag stör mig på är att radiona hoppar runt vilken som är aktiv, skulle vilja ha funktion "knapp x är alltid tala på prc343" och motsvarande för radio 2.
Det uppstod en hel del förvirring när man ropade upp på fel kanal (My bad)

tyckte grupperna skötte sig fint, kanske lite oförsiktigt upp på kulle 74

Grip: Kändes som det var tuffare motstånd idag, speciellt med så långt mission. hade gärna sett att det hade delats upp i två typ 1. ta ammo + agia marina + bensinstation 2. ta kulle 74 samt flygbas

tar gärna lite feedback från deltagarna i 2:a plt vad de tyckte om ledarskapet från mig
Jag tyckte också att det var ett fint lir, jag var väldigt taggad och jag är nöjd med det förutom min katastrof.
"No one leaves behind"
Gick bra som medic i granQ's grupp, lite kul att repetitionsöva blixtlås och sånt. Gillade operationen i övrigt, lite tungt motstånd från flygplatsen bara. Kändes nästan som vi behövde skicka in någon airstrike eller avbryta attacken. Men ett fåtal modiga män, inklusive mig själv lyckades tillslut så ut den ondskefulla kulsprutejeepen som nog fick mest kills av alla idag. Så operationen blev en riktig pyrrhusseger.
Galaxens räddare.
Jag visste att jag skulle komma precis vid 19.00 och skrev därför av mig. Ingen vill vara den där som kommer samma minut som spelet ska börja...
Hoppas att ni hade roligt!
Självutnämnd jubelidiot.
a.k.a Dirk McStride
Sebastian, om man jobbar eller liknande och satsar på vara hemma är det helt ok.. men många som sitter spelar annat och sen 1 minut i 19.00 "oj, acre... har inte prövat" sånt är dålig stil.
ja den fiendejeepen borde ju få en medalj. Kändes som han tog ut 1/3 av oss..
i.imgur.com/Y1jSqWd.gif
Någon som fick en bild på den? Haha.
Galaxens räddare.

Citera

subroc skrev:
I övrigt om uppdraget: Tyckte det var smidigare med acre att leda, enda jag stör mig på är att radiona hoppar runt vilken som är aktiv, skulle vilja ha funktion "knapp x är alltid tala på prc343" och motsvarande för radio 2.

Det finns, kolla i din acre_keys.
Kod Källa  


class acre_sys_core
{
   class Interact
   {
      key = 16;   // alt+Q
      shift = 0;
      ctrl = 0;
      alt = 1;
   };
   
   class InteractSelf
   {
      key = 51;     // shift+,
      shift = 1;
      ctrl = 0;
      alt = 0;
   };

   class PTTRadio   // Talk over radio
   {
      key = 58;     // CAPSLOCK (please unbind from your normal PTT key)
      shift = 0;
      ctrl = 0;
      alt = 0;
   };
   
   class PTTRadioAlternate_1   // Talk over radio 2nd radio
   {
      key = 184;     // shift+ALTGR
      shift = 1;
      ctrl = 0;
      alt = 0;
   };
   class PTTRadioAlternate_2   // Talk over radio 3nd radio
   {
      key = 0;     // *null*
      shift = 0;
      ctrl = 0;
      alt = 0;
   };
   class PTTRadioAlternate_3   // Talk over your 4th radio
   {
      key = 0;     // *null*
      shift = 0;
      ctrl = 0;
      alt = 0;
   };
};

Om du inte har samma val så är din userconfig gammal och ouppdaterad.
CAUTION: I'm a screamer and I'm using Voice-Activated!
Som gruppledare i Echo bravo tycker jag att operationen gick relativt smidigt.

Lite strul med radiokommunikationen vid anfallet på ammodepån, sedan gick det mycket smidigt när hela bravo började använda samma kanal. Det är ett koncept jag tycker vi fortsätter på. Gruppen sprider sällan ut sig längre än att man kan prata utanför radion, alterativet vore två separata radios (ra180-motsvarande).

När det gäller granatandet så tänker jag också lägga in några ord där, för det är verkligen så pass viktigt att ALLA lär sig. Det får helt enkelt inte hända. Förra OP-en dog jag tidigt av en mina, och här så sprängs hela gruppen vid inom 4 minuter i spawn. Om man tappar en granat kan man väl åtmindståne skrika SPRING SOM FAAN! i micen eller något, det lär man ju göra om man tappar en granat på riktigt i alla fall. Efter den andra mass-teamkillen respawnade jag på en reservslot då jag tyckte att jag orätt förövats livet vid det tilfället, hata om ni känner för't, men just då var jag glad för respawn.

Vad gäller knappen G så tycker jag att det är bra att BIS har lagt in en sådan feature, att växla till granat på F är en av de sakerna som bidrar till klumpighet i Arma. Golf Bravo använde granaterna riktigt snyggt vid intagningen av kulle 74, så ska det se ut!

I övrigt så var det ju synd att Bravo vart total-wiped på kulle 74, AI:n var riktigt lömska där, och utan ledning visste inte de kvarvarande riktigt vad de skulle göra (viktigt att ALLA läser briefing!).

Jag vet att jag kan låta väldigt negativ när det gäller utvärdering, men det var naturligtvis mycket som var bra också! Riktigt skönt samarbete mellan alpha och bravo vid tagandet av Agia marina kändes det som, för oss som slogs längst söderut i staden, smidigt framryckande till bensinstationen och i allmänhet väldigt kul att vi kan spela så här många Smile

Tack för idag!