Friiiday Short Gaming 10
Skapad av
SkaGGet
Startar 2014-04-11 20:00

i.imgur.com/c2aP3Ca.png

Tanke
Vi kommer spela allhända spel som inte drar iväg i alltför långa spel. Så en gräns är 30min pvp, missions, spel. Detta för att spelet skall vara intensivt och gärna spelas om på olika sätt. Helst ha spel som är korta och snabba, slå till emot en convoy, 10-15min PVP osv.

Utförande
Detta bör vara något pågående varje Fredag, att ha lite roliga småspel som avslöser varandra. En host bör väl vara bestämd, allt eftersom så kanske ZiP får igång ett bra interface för en dedicated spelserver; då körs det genom den. Men tills vidare så blir det att en person kör en dedikerad spelserver.
Inga direkta Addons bör vara "ett måste" så det ska gå smidigt att bara kunna logga in lite snabbt och spela. Det enda addonet som är ett måste är ACRE fungerandes.

HOST
Det är den som bestämmer och lägger upp spel. Gäller att man lyssnar när denne pratar och kräver att folk följer en god ton till alla andra spelare. Det är denne Host som skall hålla i trådarna och se till att folk inte helt spårar ut.

Deltagande
Man skall som spelare kunna komma och gå lite som man vill. Inget behov eller måsten att delta på alla spel eller uppdrag som presenteras.
- Ja jag kommer = Du dyker upp och planerar att spela.

Tider
Vi börjar 20.00 och slutar när alla börjar gäspa och inte orkar längre.. Öl, Whiskey eller Läsk = Optional.

Gå till diskussion
HOST (1 / 1)
Ja jag kommer (13 / 13)
Kommer
Soodis
Kommer
Nikke
Kommer
Inge
Kommer
Megadeth
Kommer
Wrim
Kommer
matheez
Kommer
TonyC
Kommer
Armandur
Kommer
valnwt
Kommer
thrufs
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers