OP Kristall del 2 (A3)
Skapad av
SkaGGet
Startar 2013-10-06 20:00

i.imgur.com/6YVE6k8.jpg

De svenska UN styrkorna fick bemöta lättare motstånd på vägen till Pyrgos. Däremot försvann lite utav truppen på vägen, men med hjälp av plutonchef Grip så lyckades man ta sig fram till Pyrgos. Väl vid intåget in i Pyrgos så bemötes de svenska UN soldaterna utav lättare motstånd utav rebellstyrkor. Men när så ett mindre torg som var fordonsminerat så tvingades de svenska styrkorna att dra sig tillbaka och omgruppera. Under natten så tillkom flertal svenska militära styrkor som hjälpte till med intagandet utav Pyrgos.

i.imgur.com/myaGW6k.jpg

Så med ett säkrat Pyrgos så behövs de svenska UN styrkorna mera norrut. Dels upprättande utav vägstationer samt visa sin närvaro i tre större städer. Nu har de UN kommit så långt in i terräng att de räknas som röd zon, dvs fientliga rebeller kan säkerligen bli färre men mera organiserade ex-militär styrkor bli flera. Ungefär halvvägs in så kommer de svenska UN styrkorna möta ett UN läger där de kan tanka fordon, omfördela vapen men även ladda på med ammo. Där i lägret kommer det finnas möjlighet till att bestycka givna roller med tyngre vapen samt en annan vapentyp än bara AK5.

Huvudmålet är att finna det nästa och huvudpunkt där de ex-militära styrkorna finns, så att den diplomatisk kontakt kan upprättas. Så förhoppningen är att de svenska UN styrkorna kan säkra norrut tills de bemötas av kontakt och möjlig dialog kan upprättas. Då kommer UN vara medlare av fred, kunna finnas där som en säkerhet.

i.imgur.com/fSeLKTm.jpg

ADDONS >>> KOMMER UPP SENARE

Hotel Oscar (2 / 2)
Plutonchef
Grip
Sjukv/Ställf/Signalist
SkaGGet
Oscar Delta (6 / 6)
Gruppchef
Toktotte
KSP Skytt
wille9612
Skyttesoldat
Mackan
Skyttesoldat
Botox
Skyttesoldat
Christoffer
Oscar Echo (6 / 6)
Gruppchef
Granquist
Medic
Vort
KSP Skytt
KaptenKilt
Skyttesoldat
Hyllan
Skyttesoldat
Werzion
Skyttesoldat
Rasmus321
Oscar Foxtrot (6 / 6)
Gruppchef
Tomten
KSP Skytt
TonyC
Skyttesoldat
Megadeth
Skyttesoldat
Picard
Skyttesoldat
Calzon
Oscar Golf (6 / 6)
Gruppchef
xealot
KSP Skytt
Krejven
Skyttesoldat
Dahlgren
Skyttesoldat
wambotcha
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers