COA: OP Deimos
Skapad av
SkaGGet
Startar 2013-10-20 20:00

i.imgur.com/tD4XF37.jpg

Deimos.
He was the son of Ares and Aphrodite.
Deimos is more of a personification and an abstraction of the sheer terror that is brought by war.


Läs först huvudtråden: http://anrop.se/forum/viewthread.php?...ad_id=1921
Detta är del 1 i den kampanjen.
Speltillfälle är: Söndagen 20 oktober, klockan 20.00
Ett OP ADDON är på väg, släpper mer info i tråden inom kort.

Det har pågått länge nog nu, en evig ockupation av sitt eget land.. en instängdhet där styrkorna kallar det beskydd. Livet för de som bor på Altis blir bara sämre och sämre, restriktionerna blir allt fler. Amerikanska styrkor har tagit över för att beskydda Altis ifrån ryska styrkor som sägs vilja invadera ön. Det har gått snart tre år av den amerikanska militärens närvaro på ön.

Men nu har man fått nog !

En motståndsrörelse som kallar sig för Children of Ares; tar till kraft.

Del 1. Deimos
Rösterna har hörts sent om nätterna, viskandes, planerandes.. det är nu eller aldrig. Flertal nätter har gått åt till att planera hur man skall kunna slå ut de närmsta stationerna och samlas som grupp. Men de är inte ensamma, de är inte helt övergina där ute. Det är en stark röst som förser alla med en styrka som får dom att våga och vilja förändra. Hans kodnamn är Deimos.. Han har delat upp sina grupper om fem.

Phobos
Den grupp som var först ut och försökt slå ut en amerikansk vägpostering. Men tyvärr blev de omhändertagna tidigt innan deras actioner hann bli av. Så just nu sitter de i en arrest och inväntar transport. Men Harmonia ligger i bakhåll och skall slå ut transporten för att sedemera frita Phobos.

Harmonia
Var tänkt att hjälpa Phobos men hamnade efter då deras fordon inte orkade köras vidare. Så utan fordon så har Harmonia rört sig till läge för att slå till emot den transportgrupp som skall ta Phobos vidare. Med sig har Harmonia lite medel för att göra ett anfall men det måste räcka för de får bara en chans.

Adrestia
Från början en grupp som inte skulle användas men tvingas nu aktiveras. Första målet är att möta upp en kontakt till Deimos som kommer kunna hjälpa hela huvudmålet. Vad som skall hämtas eller vad kontakten har, är ännu oklart. Men vägen dit är kantat av patruller och diverse läger, så att ta sig fram rätt är enormt viktigt

Eros
Ska ta kontakt med Anteros för att tillsammans försöka skaffa bättre medel för deras Mål. De har en mötesplats och en bit att vandra för att komma dit. Men väl där så måste de försöka fördela det som finns i form utav vapen och utrustning.

Anteros
Gömmer sig i en liten by i bergen, jagade av amerikanska styrkor som försöker arrestera och eller slå ut dom helt. Inget gruppen tänker ta reda på utan försöker gömma sig i första hand, se över vart man kan komma vidare och till slut möta Eros på mötesplatsen.

Mötesplats Eris
När samtliga grupper är klara så måste de bege sig till den plats som Deimos har namngivit som Eris. Väl där så kommer nästa del av mål läggas upp, tid att planera vidare därifrån. Men först krävs en stark start..

i.imgur.com/wGipof4.jpg

Gå till diskussion
Addons
Phobos (3 / 5)
Ledare
Tomten
Frihetskämpe
SkaGGet
Frihetskämpe
Picard
Frihetskämpe
Operationen har redan varit
Frihetskämpe
Operationen har redan varit
Harmonia (5 / 5)
Frihetskämpe
Sandberg
Frihetskämpe
Criizp
Frihetskämpe
wille9612
Frihetskämpe
Megadeth
Adrestia (3 / 5)
Ledare
Wobble
Frihetskämpe
Daniel
Frihetskämpe
Werzion
Frihetskämpe
Operationen har redan varit
Frihetskämpe
Operationen har redan varit
Anteros (5 / 5)
Ledare
Toktotte
Frihetskämpe
KaptenKilt
Frihetskämpe
figgehn
Frihetskämpe
wambotcha
Frihetskämpe
Emperor Archaeon
Eros (0 / 0)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers