COA 2: OP Xiphos
Skapad av
SkaGGet
Startar 2013-10-27 20:00

i.imgur.com/ugczMog.jpg

Ares.
Ares, exceeding in strength, the Saviour of cities,

Läs först huvudtråden: http://anrop.se/forum/viewthread.php?...ad_id=1921
Detta är del 2 i den kampanjen.
Addonet finns på OP modulen (samma som tidigare spel)

Det har pågått länge nog nu, en evig ockupation av sitt eget land.. en instängdhet där styrkorna kallar det beskydd. Livet för de som bor på Altis blir bara sämre och sämre, restriktionerna blir allt fler. Amerikanska styrkor har tagit över för att beskydda Altis ifrån ryska styrkor som sägs vilja invadera ön. Det har gått snart tre år av den amerikanska militärens närvaro på ön.

Men nu har man fått nog !

En motståndsrörelse som kallar sig för Children of Ares; tar till kraft.

Del 2. Deimos
Detta har hänt: CoA har rest sig och funnit sig till ro i en äldre ruin. De har haft en hel del eldstrider, många där man inte exakt vetat vad man skjutit på men något var det allt. Från ryska sidan har man fått tag på en hel del vapen men än behövs det mycket mer. Men som grupp så har man mobiliserats och börjat sin action emot den amerikanska närvaron på ön.

Nu: Efter att grupperna inom CoA har slagit sig ned får de en signal ifrån Deimos; de måste agera fort igen. Nu måste de slå ut en militärbas men också hämta in mera utrustning. Själva militärbasen är väldigt ny och har en möjlighet att få ett mycket starkt fäste.. detta kan inte pågå. Till detta gäller det att leta reda på det hemliga lager som de amerikanska styrkorna har för gamla ryska vapen och utrustning. Tur att Deimos har satt ut ett par möjliga ledtrådar. I den större staden kan man röra sig, någorlunda fritt då de militära styrkorna har än inte hört av CoA och deras dåd. Detta kan man använda som en fördel, men ta den inte för nära de amerikanska soldaterna.. de kommer ta det som ett tecken för strid eller hot.

Phobos, Harmonia, Adrestia
Skall göra tillsammans med Harmonia och Adrestia ett anfall emot en militärbas. Phobos kommer ha sprängmedel, Harmonia kommer ha tyngre vapen och Adrestia kommer ha mera automatvapen.

Anteros, Eros
Skall försöka tillsammans eller som två grupper söka genom de platser som Deimos tror är hemliga lager för de amerikanska styrkorna. I lagren så finns mycket behövliga vapen och utrustning som behövs för framtida händelser.

Mötesplats Hera
När samtliga grupper är klara så skall de samlas upp, och återvända tillbaka till deras läger Hera.

Phobos (5 / 5)
Ledare
Tomten
Frihetskämpe
SkaGGet
Frihetskämpe
Picard
Frihetskämpe
wambotcha
Frihetskämpe
AxeNzZe
Harmonia (5 / 5)
Frihetskämpe
Emperor Archaeon
Frihetskämpe
Sandberg
Frihetskämpe
wille9612
Frihetskämpe
Criizp
Adrestia (5 / 5)
Ledare
Wobble
Frihetskämpe
Werzion
Frihetskämpe
Daniel
Frihetskämpe
Christoffer
Frihetskämpe
Rullbradan
Anteros (5 / 5)
Frihetskämpe
Botox
Frihetskämpe
KaptenKilt
Frihetskämpe
Gibson94
Frihetskämpe
Topex
Eros (0 / 0)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers