OP Generation Kill 2
Skapad av
SkaGGet
Startar 2014-02-02 19:45

i.imgur.com/rgYdxgY.jpg

" Yo president is watchin'! Amerikee is watchin'! But more important: Godfather is watchin'! Make no mistake: There! Will! Be! No! Fuck-ups! Marines around this world, would gives they left nuts to be, where you are! Anybody not want to go!? "

Tidigare
Bravo Company beger sig in i Takistan med sikte på att ta sig genom bergspassen till Fallujha som slutmål. Det är en längre konvoy där samtliga har uppgifter att lösa på vägens gång; allt ifrån artilleri/understöd till fordonsunderhåll men även frontattack givetvis. Hela konvoyen följs enligt en strikt ordergivning och skall hålla kurs samt konvoy, dvs ingen skall utgå eller förflyttas utanför konvoyen.

Nu
När så Bravo Company intagit södra delar av Takistan så bemöttes man av lätt motstånd. Det blev endast ett fåtal som fick skador under eldstriderna inför natten när alla slår läger invid en bensinmack.

Nyheten om att deras supportfordon blivit utslagna slår hårt emot grupperna, bland dessa supportfordon fanns även dagsransonerna. Så utan mat, utan direkt ammo och möjlighet att reparera fordonen så sjunker stämningen allt eftersom.
Men nya order kommer ändå ifrån Godfather, nu är det dags att gå in djupare i Takistan..

Om spelet
Var chef kommer få en briefing innan OP, där ROE, situation samt allhända info kommer presenteras. Detta är inte ett OP för er som inte kan sitta still ett tag, för er som bara måste få skjuta ett antal mag. För detta OP kommer ha stundtals rast vila på stället, invänta order, skapa överblick på byar osv..

Helt inspirerat av Generation Kill miniserien givetvis. Detta är möjligen en start på en längre kampanj som sträcker sig in ifrån Takistan ända in i Fallujah. Det är med Humvee som blir en lång konvoyresa samt en hel del oroligheter på vägen och avsök/intagande/fritag byar osv. Till en början är det 2x10man teams som är uppstyckade i två omgångar, så det är 5mana teams för varje bil. Man kommer köra såsom serien med Bravo Company 1-1 och 1-2, samt 2-1 och 2-2 om så intresset finns. I spel finns även RP moment såsom reporter och tolk.

Gruppchefer och ranker
Rankerna är lite olika, men följer serien. Men samtliga fordon följer ledningen som är Löjtnanten och hans Fanjunkare. En ordergivning kan gå tex:
Löjtnanten kommer säga att > Vi kommer göra anfall emot mål B3B4, 1-1 påbörja, 1-2 följ efter, när 1-1 och 1-2 startar sitt anfall så skall 2-1 och 3-1 ta så mycket terräng som går och påbörja intagande av målområde.
Den första sloten i gruppen är gruppchef och är chef för sin egen grupp. Ingen annan grupp som har högre befälsrank kan agera order till andra gruppers lägre ranker. Var grupp har sin chef mao, som lyder under Löjtnanten dvs.

1st Recon Battalion
Generallöjtnant GM roll

Bravo Company 1-1 V1
En attackgrupp som agerar förstabil, tillsammans med 1-2 kommer agera första insats.

Bravo Company 1-2 V2
En attackgrupp som agerar andrabil, tillsammans med 1-2 kommer agera första insats.

Bravo Company 2-1 V3
En insatsgrupp som kommer agera tredjebil, tillsammans med 3-1 kommer agera attackstyrka.

Bravo Company 2-2 V4
Befällsgrupp som blir fjärdebil, Löjtnant är högsta chef.
Där finnes även tolken som kommer agera länk mellan byfolk och militär.

Bravo Company 3-1 V5
En insatsgrupp som kommer agera femtebil, tillsammans med 2-1 kommer agera attackstyrka.

Tanken är att 1-1 och 1-2 agerar med tyngre vapen ett första insats så 2-1 och 3-1 kan avancera terräng och slå ut mål i byn/området.

Förklaring på förkortningar är enkelt (pas) = passagerare, (för) = förare, (gun) = gunner. Det kan bli så att vi inte har vapen på fordon, då blir gunner = passagerare istället. Detta är något som får utvecklas beroende på vad för fordon som används sedemera.

" Stay frosty.. "

1st Recon Battalion (1 / 1)
Generallöjtnant
SkaGGet
Bravo Company 1-1 V1 (5 / 5)
Gruppchef (pass)
Poximo
Förare
xealot
Passagerare
KaptenKilt
Krigskorrespondent
rug
Bravo Company 1-2 V2 (5 / 5)
Gruppchef (pass)
figgehn
Förare
Echo
Skytt
Visman
Passagerare
Felixthen00b
Passagerare
Nikke
Bravo Company 2-1 V3 (5 / 5)
Gruppchef (pass)
Tomten
Passagerare
matheez
Passagerare
Muppetlord
Bravo Company 2-2 V4 (3 / 4)
Löjtnant (pass)
Imcrazy
Skytt
Kimukun
Tolk (pas)
Operationen har redan varit
Bravo Company 3-1 V5 (5 / 5)
Gruppchef (pass)
Manticore
Förare
Subwaltz
Passagerare
wambotcha
Reservplatser (1 / 5)
Reservplatser
Operationen har redan varit
Reservplatser
Operationen har redan varit
Reservplatser
Operationen har redan varit
Reservplatser
Operationen har redan varit
Reservplatser
xjml
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers