Fredagsmys ! Vi lirar Among Us
Skapad av
Struwe
Startar 2020-09-25 20:30

Among Us är likt Trouble In Terrorist Town, Mafia, Secret Hitler också vidare. Det har blivit populärt den senaste tiden tack vare att många Youtubers och Twitch-streamers börjat lira det. Tidigare har en del från Anrop redan spelat det men jag tänkte se intresset för några rundor ikväll som fredagsmys.

Gameplay
Spelet går ut på att astronauterna (Crewmates) måste göra klart sina uppdrag för att vinna spelet. Det kan vara allt från att skjuta ner asteroider till att tömma dagens soporna, ja även astronauter måste göra detta. Men! Twisten är att det finns några som inte är astronauter (Imposters) som försöker dölja att dem inte kan ett smack om rymden genom att sabotera och mörda sin väg till vinst.

Under rundans gång får man inte prata med varandra utan enbart när någon kallat till ett möte, antingen genom att trycka på den stora röda "Emergency Meeting" knappen eller rapportera in en död kropp. Då är det fritt att anklaga allt och alla, men tänk på att om ni röstar ut fel astronaut så gör ni det enklare för Imposters.

Imposter kan sabotera olika delar av karta för att antingen vinna spelet, förbättra sina möjligheter att mörda någon eller smita iväg innan någon såg ditt mord. De kan även använda ventilationen för att förflytta sig snabbt runt karta. Men, de är inga dödsmaskiner utan när de mördad någon så har de en cooldown innan de kan mörda någon på nytt.

För de som inte har Among Us kostar det just nu 3,99 EUR på Steam. https://store.ste.../Among_Us/

Ölsorterna (3 / 8)
IPA
Operationen har redan varit
STOUT
Operationen har redan varit
SURÖL
Operationen har redan varit
ALE
Operationen har redan varit
VETEÖL
Operationen har redan varit
Bryggeriet (1 / 1)
Bryggaren
Struwe
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers