Operation Höst Dimma
Skapad av
Grip
Startar 2015-04-24 20:00

Anrop presenterar Operation Höst Dimma
Ett uppdrag av Grip
Med hjälp av Xealot(en gång i tiden men nu är han oskyldig)

Platserna är öppna för Anropheten. Skulle båda skyttegrupperna bli fulla kommer understödsgruppen Hagel att bli upplåst.

Preliminärt datum är satt till Fredagen den 24 April.

!Viktigt!
Uppdragt kan ta upp till 4h att köra så se till att ladda upp rejält.

Historia
Svartryssland hösten 1992

Situationen i Svartryssland har urartat under dom första åren av 90-talet som en följd av sovjet unionens kollaps. Lokala myndigheter har lamslagits av bristen på pengar och många har gått till sina jobb utav vana inte för att dom kunnat utföra nåt när dom väll varit där. Samma brist på pengar har gjort att dom kriminela nätverken har fått ökat inflyttande över de vardagliga livet för folket i svartryssland. I detta vakum har en svartrysk seperatist rörelse skapats med målsättningen att bryta ut svartryssland från ryssland och skapa en självständig svartrysk republik. På vissa håll har etniska ryssar fördrivits från sina hem och företag med ryska ägare har blivit utsatta för vandalisering. Den ryska armen är satt i högsta beredskap men situationen hos förbanden i svartryssland är dåligt, bemaningen är på runt 60% av de föreskrivna antalen och mycket av utrustningen är i mycket dåligt skick på grund av bristen på underhåll.

Vårat uppdrag är att upprätthålla kontrollen över landet och hindra den växande seperatist rörelsen. Vi har fått i stort sätt fria tyglar att hantera gängen bara vi undviker onödiga förluster bland civil befolkningen. Under dessa operationer kommer vi få stöd av enheter ur de svartryska inrikesministeriet, samt etniska ryska milis grupper. Motståndet består av seperatistiska grupper bestående av svartryska milis förband samt ett antal reserv enheter ur den tidigare sovjet armen som öppet trotsat moskva. Dessutom finns de ett antal kriminela grupper som opererar från sina lokala områden.

Uppdrag
De premiliära målet med operation höst dimma är att slå ut seperatist rörelsens ledarskap och organisation. Våren del av detta är elimineringen av Boris kamarov, en av dom högsta seperatist ledarna i regionen. Våran information tder på att Boris befinner sig i sitt hem i Staroye, ett enplans trä hus i den östra delen av byn. Han borde vara vaktad av sitt gäng så förvänta er hårt motstånd. Om ni blir indragna i en utdragen strid finns de en risk att befolkningen i ansluter sig till seperatisterna då Staroye är ett derras starkaste fästen. Styrkan ska dessutom söka igenom huset efter information om seperatist rörelsen.

Gå till diskussion
Arma3Sync
@acre2 @agm @allinarmaterrainpack @cba_a3 @leights_opfor @rhs_afrf3 @rhs_usf3

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Tor (HQ) (2 / 3)
Plut.Chef
Dokuro
Plut.Sjukvårdare
Grip
Skarpskytt
Operationen har redan varit
Blixt (Skyttegrupp) (6 / 6)
Stf.Gruppchef
LoneWalker
PK-Skytt
Sango
RPG-Skytt
trajanus
PK-Laddare
8041_Holmberg
RPG-Laddare
Soodis
Dunder (Skyttegrupp) (6 / 6)
Gruppchef
Granquist
Stf.Gruppchef
Dahlgren
PK-Skytt
Vort
RPG-Skytt
HellquistL
PK-Laddare
Armandur
RPG-Laddare
IISwede
Hagel (Understödsgrupp) (6 / 6)
Gruppchef
Hagelbocken
PK-Skytt
Knifeedge
PK-Skytt
MC_voze
PK-Laddare
Nikke
RPG-Laddare
Vargen
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers