OP Sleipner 2
Skapad av
SkaGGet
Startar 2013-11-17 20:00

" Sleipner, som i nordisk mytologi Odens grå, starka, åttafotade häst. Sleipner kan galoppera snabbare än någon annan häst, till och med snabbare än vinden. Han kan färdas fram på marken, i luften och till havs. Han är mycket älskad av sin ägare Oden och bär enligt sägnerna krigare som stupat i krig till Odens borg, Valhall. Enligt sierskan i Sigrdrivomal har Oden ristat runor på Sleipners tänder. "
- OP Sleipner där de svenska styrkorna skall vara snabba, hantera rätt och visa styrka på ett fördömligt sätt

i.imgur.com/b4z9aKC.jpg

Sverige tar mark och säkrar stora delar av Altis som en del utav NATO. Men ganska snart så märker de av militärt motstånd som försöker trycka tillbaka. Något som ändrar en till synes enkel operation till en bedrövlig och där många fick sätta livet till. OP Sleipner handlar om när ett svenskt kompani tar terräng och trycker sig djupare in i Altis. Först så behvös grundjobbet, checkpoints, bevakning, patrullering osv. Allt för att säkra en bra grund för svenska styrkorna och den mark som tagits. Motståndet har ökat, inte bara ifrån fientlig militär utan också ifrån lokal befolkning som tycker checkpoints skapar onödiga stopp och problem. Men det gäller att vara på sin vakt, striden ligger väldigt nära och all intel visar på att ett anfall emot FOB Gustav kan ske närsom helst.

Spelare kommer ha olika områden av uppgift beroende på vilken grupp de tillhör. Men tänket är att ingen skall göra något tråkigt eller en viss sak för länge. Så alla kommer blandas runt, och utsättas för olika moment, där som helhet måste plutonen agera och ta ställning. Första OPt i serien är mera lugn.. sen utvecklas det.

Del 2
Dag 2. Nu har SWEFOR återhämtat sig efter tyngre mortareld och förluster vid närliggande fabrik. Med nya andetag så är tanken att Sverige skall få bättre mark och ta på sig tyngre mål. Först på listan är att återta fabriken som tidigare blev överkörd till slut av fientliga motståndare. Under tid nu så har man sett att dom börjat använda sandsäckar till sin fördel.

Tid i spel, 1200 på dagen.
Startzon, FOB Gustav
Fordonstatus, Galten x 5, PATGB 360 x 1, TGB 20 x 1

i.imgur.com/EuUC1g3.jpg

Gå till diskussion
Kilo Sierra (1 / 1)
Kompanichef
SkaGGet
Sierra Romeo (3 / 3)
Plutonchef
Toktotte
Medic
Criizp
Romeo Delta (5 / 5)
Gruppchef
Tomten
Skyttesoldat
Sandberg
Skyttesoldat
Mas
KSP Skytt
Muppetlord
Pansarskytt
Powder
Romeo Echo (5 / 5)
Gruppchef
figgehn
Skyttesoldat
KaptenKilt
Skyttesoldat
Topex
KSP Skytt
wille9612
Pansarskytt
Holmstedt
Romeo Foxtrot (5 / 5)
Gruppchef
Werzion
Skyttesoldat
Enriz
Skyttesoldat
skuMs
KSP Skytt
Rosengren
Pansarskytt
Holen
Romeo Golf (5 / 5)
Gruppchef
SuperSverker
Skyttesoldat
Krejven
Skyttesoldat
Megadeth
KSP Skytt
Picard
Pansarskytt
wambotcha
Reservtruppen (5 / 5)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers