SIB Rosöstad
Skapad av
Grip
Startar 2017-10-21 20:00

Dom vänliga Rosöstads borna har lånat ut sin stad för att vi ska kunna öva på Strid i bebyggelse.Motståndet kommer bestå av en mixad stridsgrupp av motoriserade och Mekaniserade fiender ifrån Stormakt Röd. Lätta spanings förband kan förväntas uppträda på flankerna och försöka hindra oss ifrån att tillföra förstärkning.


1.ORIENTERING
Invasion trupper ifrån Stormakt röd har landstigit i Rosöhamn och på flygplatsen och säkrat dessa. Dom försöker nu expandera sitt brohuvud igenom att erövra Rosöstad. Militärbefälhavaren på Rosö har beordrat mobilisering och börjat flytta fram förband för att försöka hindra fienden ifrån att expandera sitt brohuvud. Bedömningen är att striden kommer stå inne i ROSÖSTAD och lokalförsvars trupper och hemvärn har börjat gräva ner sig i staden.

2.UPPGIFT
Våran tropp har fått i uppdrag att agera självständigt inom försvaret av ROSÖSTAD och försöka slå fienden där vi har chansen.
En förstärkt lokalförsvars pluton har tagit ställning inne i ROSÖSTAD och försöker hålla den huvudsakliga nord-sydliga vägen igenom staden med fokus på fyrvägs korsningen Fardhem-Alva-Rone-Linde samt Rosöstads torg. Plutonen har även en tunn linje av förposter i stadens västra delar i syfte att försöka fördröja fienden något.
Ett skyttekompani kommer komma ifrån I32 kaserner om ca 45min när kompaniet är färdig organiserat och anfalla söderifrån för att avlasta oss och förhoppningsviss slå fienden som då är bunden i strid inne i ROSÖSTAD.

3.GENOMFÖRANDE
Enligt följande.....

4.UTHÅLLIGHET
Vi har begränsat med extra ammunition och sjukvårds resurser för tillfället. Lokalförsvars trupperna kommer att dela med sig av de dom kan avvara i övrigt får vi klara oss med de vi har.

5.LEDNING
Troppen har samband på kanal 70.Speltekniskt
De kommer finans Respawn i närheten av striden.
Egna AI trupper kommer delta i striden så kontrollera vad ni skjuter på.

Arma3Sync
@ace3 @acex_a3 @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_units @cup_vehicles @cup_weapons @sfp_nightly @sfp_objects_nightly @sfp_roso_nightly @task_force_radio_dev

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Tropp Ledning (2 / 2)
Troppchef
Struwe
Sjukvårdare
Sango
Erik Adam (6 / 6)
Gruppchef
Granquist
Stf.Gruppchef(P-skott)
Vort
Kulspruteskytt(Ksp-58)
Stefan
Skyttesoldat(P-skott)
Metro
Skyttesoldat(P-skott)
Grip
Skyttesoldat(Sjukvårdare)
Dahlgren
Filip Adam (1 / 6)
Gruppchef
Adams
Stf.Gruppchef(P-skott)
Operationen har redan varit
Kulspruteskytt(Ksp-58)
Operationen har redan varit
Skyttesoldat(P-skott)
Operationen har redan varit
Skyttesoldat(P-skott)
Operationen har redan varit
Skyttesoldat(Sjukvårdare)
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers