OP Justice Run
Skapad av
Granquist
Startar 2014-01-15 20:00

Bakgrund: Inbördeskriget har brutit ut på Altis, läget är förvirrat och från Sverige är det svårt att bilda sig en uppfattning kring vilka som är good/bad guys.
Fram tills nyligen har folk med olika religoner levt fredligt tillsammans uppblandat men efter det Kristna Nationella Demokratiska Partiet vann en folkomröstning började situationen bli ohållbar. Det hela utmynnade i något som kan liknas med inbördeskrig, de kristna kontrollerar större delen av Altis medans muslimiska styrkor kontrollerar sydöstra delen. Större delen av den judiska befolkningen har flytt upp till Nordöst där de traditionellt har haft en majoritet. Idag ligger FN's Camp Northern Light där uppe.

Vad vi vet är att det förekommer hemska övergrepp mot civilla och FN har beslutat om en begränsad insats för att hjälpa de civilla i kriget.


Regler: Detta är en komplex operation, det går helt enkelt inte skjuta allt man ser. Lyssna på era respektive chefer och följ ROE.

Uppdraget: Det kommer finnas minst 2 grupper som tävlar om att lösa sina respektive uppgifter.

Varje grupp får 4 kända uppgifter och 4 okända fällor. För varje löst uppgift (t ex leverera mat till en by) får gruppen 25 poäng. En fälla ger minus 25 poäng (T ex att man på något sätt får sitt fordon obrukbart, välter/kör och krockar eller bli utskjuten)

Totalt kan alltså en grupp får maximalt 100 poäng och sämsta resultatet är -100.

Jag tar mig friheten att även dela ut extra minus poäng (inga plus) ifall någon grupp gör något helt uppenbart "felaktigt/fuskigt" som jag inte lagt in som en fälla. T ex om en grupp spränger en kyrka de kör förbi bara för det var kul. Då har man nog förlorat direkt.

Grupp 1: Foxtrot November
Grupp 2: Hotel Lima

Första uppgiften: Åk med förnödenheter (2 lastbilar) från basen till en stad. Övriga uppgifter får respektive chef reda på ingame när den första är avklarad.

Gå till diskussion
Addons
Foxtrot November (2 / 2)
Chef
Vort
Stf Chef/Förare
Toktotte
Alpha Foxtrot (Patgb 360) (3 / 3)
Skytt
Joel2_0
Förare
Picard
Bravo Foxtrot (5 / 5)
Skyttesoldat KSP 90
Falken
Sjukvårdare
Sandberg
Skyttesoldat AT
R8TeD
Skyttesoldat (Engineer)
SkaGGet
Hotel Lima (2 / 2)
Stf Chef/Förare
wambotcha
Alpha Hotel (Patgb 360) (3 / 3)
Bravo Hotel (5 / 5)
Chef
Nikke
Skyttesoldat KSP 90
matheez
Sjukvårdare
Granquist
Skyttesoldat AT
Emperor Archaeon
Skyttesoldat (Engineer)
skuMs
Reserver / Om fullt.. civilla med sekundära uppgifter (1 / 2)
Reserv / Civil
Imcrazy
Reserv / Civil
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers