Kanjahar Valley - Joint OP hos ARMA Sweden
Skapad av
Aaaaslund
Startar 2021-02-22 20:00

God dag, ANROPare!

Här kommer den preliminära operationstråden för "Kanjahar Valley", ett planerat Joint OP med ARMA Sweden som spelvärd! Följande grupper är planerade att deltaga:
ARMA Sweden, ANROP, samt Task Force Exile.

Kanjahar Valley
06-08-2021

Sommaren och sensommaren i landet har kännetecknats av utdragningen av amerikanska styrkor, samt en upptrappning av insurgentaktiviteter i öst, samt nord, särskilt omkring området känt som "Kanjahar Valley". Fienden, kännetecknad som "Brotherhood of the Crescent Moon", har bedrivit en gerillakampanj i kölvattnet av den tidigare extremist-religiösa regimens kollaps 2015, och deras verksamhet hotar stabiliteten i området i allt större grad.

Med amerikanernas tillbakadragning av trupper och resurser förväntas den nybildade Middle Eastern Coalition (MEC), underställd NATO, hantera problemet på eget bevåg. MEC är en militär koalitionsregering som, med understöd från bland annat Afghanistan, USA, Tyskland, förväntas bringa säkerhet och stabilitet till området. Hittils har stridigheterna mot gerillasoldaterna varit svåra, dels på grund av en bristande organisation hos koalitionstrupperna, och dels på grund av undermålig utrustning vilket hittills har gjort spaning och lokalisering av fienden svår.

FOB Arobster har sedan igår kväll utstått sporadiska anfall från fiender innästlade i stadens omnejd, och tidigare denna morgon har en konvoj på väg mot FOB Arobster kommit under eld, och förstörts. Nu tillsätter MEC fler resurser, syftandes till att återta FOB Arobster och staden Arobster.

Plutonen understöds av 1x UH-60M med sidomonterade kulsprutor som kan användas för logistik och lätt luftunderstöd. Vidare finns även 1x UH-60M Medevac HKP, i det fallet att svåra skadeutfall omöjliggör sjukvård i fält.

LÄNK TILL FULLSTÄNDIG ORDER NEDAN
KLICKA HÄR

Speltekniskt

ARMA Sweden, ANROP samt en mindre europeisk spelgrupp Task Force Exile slår samman sina styrkor.
ANROP och TFE har i nuläget en skyttegrupp om 8 man var. En reservgrupp finns, skulle det hända att fler ansluter - eller ifall ASE måste utöka antalet roller.

Skulle det hända att en grupp är för liten, sammanslås den till fördel med en annan grupp, eller så sammanstrålar medlemmar ur ANROP, TFE och ASE in i en gemensam grupp - skulle det vara uppnåbart. Det visar sig framöver.

Sjukvården: PAK kan läggas i förläggning, fullständig sjukvård löses på bästa sätt i förläggning. Prioritet på att lösa striden, därefter släpa skadade.

Eftersom vi ska efterlikna en militärkoalition i Mellanöstern är alla välkomna att t.ex. byta spelaransikte, syftandes till att efterspegla närområdets etnicitet. Ytterligare frågor riktas till Åslund (SadisticWolfoid#9527) på Discord.


Den tekniskt kunnige inom ANROP får mer än gärna skapa en A3SYNC-repository för er ANROPare som hellre kör Sync än Workshop.
På återseende!

Arma3Sync
@ace3 @acex_a3 @anizay @arma_sweden_extras @blastcore_edited @cba_a3 @cfp @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @enhanced_movement @fallujah @gos_al_rayak @itc_land_systems @jbad @jsrs-soundmod @jsrs-soundmod-cup-vehicles @jsrs-soundmod-cup-weapons @lythium @napf_island_a3 @rhs_pkl @rosche @sfp @sfp-jsrs-sounds @task_force_radio_dev @tembelan_island @tier1_artillery_mod @vt7 @zen

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

ALPHA 1-3 (7 / 8)
Squad Leader
rund
Autorifleman (RPK)
IISwede
Explosive Specialist
Bestefar
Combat Life Saver
R8TeD
Team Leader
ZluskeN
Rifleman (RPG-7V)
Alekanderu
Grenadier
Operationen har redan varit
Marksman
Skalman
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers