Morning Stroll -Dev Build-
Skapad av
Grip
Startar 2017-05-27 20:00

Dev Build
För att delta i denna mini Op behöver du byta till Dev Build så du kommer åt BIS senaste version av Malden. https://arma3.com..._slide.jpg
De kan ta en stund att patcha över till Dev om du har långsamt nätverk så se till att du gör de i god tid innan.

1.ORIENTERING
President Trumps nya ordning har inneburit ett minskat amerikanskt engagemang för för NATO och tvingat fram en serie av neddragningar i alliansens. En av de platser som drabbats hårt är den strategiskt belägna ön Malden mitt i atlanten. Amerikanska trupper har som tidigare varit stationerade på ön har dragits tillbaka och den omfattande basen som fanns har blivit nedlagd. Utan amerikanskt stöd så har inte den lokala administrationen lyckats upprätthålla lag och ordning när hundratals öbor som var beroende av basen blivit av med sina jobb. Ett antal av dessa öbor har istället utnyttjat öns läge för att bedriva piratverksamhet och kappa ett antal mindre fartyg som passerat nära ön. Samtidigt som de ryktas att ön används som en viktigt omlastningsplats för illegala transporter mellan europa och amerika. Med den amerikanska armen upptagen med inrikespolitiska åtgärder efter staketet mot Mexiko har Trump bett sin bästa vän Mr.Putin om hjälp. Ett förstärkt kompani ifrån VDV har skickats till Malden för att assistera den lokala polisen med deras operationer.


2.UPPGIFT
Soldater vi har fått i uppgift att genomföra en patrull uppe på höglandet där lokala poliser tror att piraterna förvarar sina vapen när dom inte är ute på havet.
Patrullen ska genomföra ett svep av ett större område norr om Arudy och framför allt undersöka två gårdar som polisen har pekat ut.


3.GENOMFÖRANDE
Kompanichefen har utlovat motor transport till patrullens startpunkt vid 066081.
Därefter framrycker vi till fots västerut via punkterna 254 och 252 tills vi är strax väster om 350 där patrullen delas i ett understöds och ett storm element för räden på den första farmen. Storm elementet kvar stannar i skydd vid punkt 350 medans understöds elementet rör sig i en båge norrut till punkt 375 där dom tar position. Därefter rycker storm elementet fram i låga ställningar mot gården och genomför räden mot gården. Beslagta eventuella vapen och annan utrustning som kan användas i piratverksamheten.

När gården är säkrad och genomsökt och inget mer går att göra återsamlas patrullen vid punkt 375 för att via punkt 379 framrycka till nästa mål. Vid punkt 392 kvar stannar understöds elementet medans storm elementet rör sig öster om åsen norrut fram till storm avstånd ifrån gården. Storm styrkan bryter in och genomsöker gården efter vapen och annan utrustning som kan användas i piratverksamheten.

När mål nummer två är säkrat drar vi oss ut mot öster och sen norrut till 052090 där de ska finnas ett övergivet stall där vi kommer bli upplockade av kompaniet för transport tillbaka till basen.


4.UTHÅLLIGHET
Patrullen behöver bära med sig allting som den tror sig behöva under dagen då möjlighet till påfyllning inte finns.


5.LEDNING
Patrull chefen Bear One kommer under marsch befinna sig med understöds elementet men vid inbryttingarna i målen vara med storm elementet.

Radio
Patrull Kanal =
Storm Element =
Understöds Element =

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_gref3 @ace3_compat_rhs_usf3 @cba_a3 @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_saf @rhs_usf3 @task_force_radio

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Ledning - Bear (2 / 2)
Patrull Chef - Bear One
Grip
Sjukvårdare - Bear Two
Metro
Storm Element - Grizzly (1 / 6)
Gruppchef - Grizzly One
Operationen har redan varit
Stf.Gruppchef - Grizzly Two
Operationen har redan varit
Pionjär - Grizzly Three
Adams
Grenadjär - Grizzly Four
Operationen har redan varit
Skyttesoldat - Grizzly Five
Operationen har redan varit
Pansarvärnsskytt - Grizzly Six
Operationen har redan varit
Understöds Element (5 / 6)
Gruppchef - Kodiak One
Sango
Kulspruteskytt - Kodiak Two
Operationen har redan varit
Asst.Kulspruteskytt - Kodiak Three
Finarvas
Skarpskytt - Kodiak Four
JoelBitar
Pansarvärnsskytt - Kodiak Five
Stefan
Asst.Pansarvärnsskytt - Kodiak Six
Dahlgren
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers