Peacher 7
Skapad av
Grip
Startar 2023-11-04 19:00

Åk till Bali sa dom, kom igen de blir kul. Visst de var roligt dom första 14 dagarna innan världen gick under i totalt och fullständigt kärnvapenkrig och övergick därefter till plundring, långsamt folkmord och samhällets totala sammanbrott över en period av några år. Efter att på något vis ha överlevt denna period ibland på etiskt tveksamma sätt lyckades vi samlat ihop en kolumn av folk som vill ta sig till Europa. En resa på 10 000km fågelvägen utan alla bekvämligheter vi alla vant oss vid när vi reste före kriget.

Dag 149
Vi har upptäckt en stark radio signal nord väst om vår kolumns nuvarande position. Signalen är krypterad men verkar komma ifrån en mycket stark sändare. Vi har hittat ett fåtal överlevande i dom lokala bosättningarna och enligt dom så ligger de en tidigare rysk stäng forsknings stad känd som Novigrad i den riktningen och möjligen även ett underjordisk komplex under eller i anslutning till staden känd som Peacher 7. Hela området är fortfarande radioaktivt då de ska ha funnits ett antal kärnvapen silos i området som träffades tidigt under kriget. Den information vi lyckats uppbåda är att hela området har dåligt ryckte och ingen går närmare Novigrad än 50km. Tyvärr har vi inte tillräckligt med mat för en så stor omväg.

Vi har samlat ihop en mindre grupp för att gå före och undersöka området fram till Novigrad. I hopp om att hitta kvarglömda förråd eller källan till radio signalen. Denna grupp består av dom personer vi bedömer har bäst chans att överleva en längre tids högre bestrålning av radioaktivitet i området och vi har get dom den bästa utrustningen vi kunnat samla ihop och alla skyddsmasker vi har hittat. Vi hoppas att dom har kompetensen för att utföra uppdraget.

Spel information
Säkerställ att du inte har någon i facewere slottet på din karaktär då vi kommer att använda Alias radioaktivitets script som kräver gasmask för att överleva vissa typer av kemiska och radioaktivitets typer.

https://imgur.com...

Arma3Sync
@ace3 @afi_tfar_beta @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_cwa @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_weapons @cytech_core_assets_and_functions @diwako_dui @drongos_spooks_and_anomalies @improved_melee_system @pecher @rwg_addon_tunnel @webknight_zombies_and_creatures

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Förtruppen (8 / 13)
Stf.Chef
JoelBitar
Sjukvårdare
Metro
Lätt kulspruteskytt
rund
Kulspruteskytt
Stefan
Ast. kulspruteskytt
Operationen har redan varit
Mekaniker
Alekanderu
Ingenjör
MalmG
Skyttesoldat
Operationen har redan varit
Skyttesoldat
Operationen har redan varit
Skyttesoldat
Operationen har redan varit
Spanare
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers