Operation Dawnbreaker
Skapad av
Echo
Startar 2015-02-14 20:00

Året är 2024. En korrupt avdelning i NATO smugglar taktiska kärnvapen genom legoknektar till Altis som man planerar rikta mot CSAT, Iran, ifall de tämligen svaga fredsförhållanden går söder ut.

Den 25:e maj kl 23:30 kommer en brådskande prioriterad rapport in. Två stora lådor saknas från en lagerlokal inom en militäranläggning på Altis. Situationen är allvarlig och måste hanteras omgående. Militäranläggningen har tystnat ner helt, och NATO misstänker det värsta.

Två svenska styrkor, numera medlemmar i NATO, råkar vara på en patrull i närheten, oventandes om vad som händer under bordet, och har blivit tilldelade ett sekretessbelagt uppdrag. Militäranläggningen ska säkras och "möjligt stulen utrustning" ska visuellt bekräftas. Uppgifter och information ges ut eftersom situationen utvecklas.

Den är mycket som luktar unket omkring NATO ikväll. De två svenska grupperna på åtta man var uppskattas anlända till målområdet omkring klockan 04:45 via helikoptertransport. Där påbörjar de Operation Dawnbreaker.
- - -

Det här är en operation som jag började pilla på i april förra året, och har legat på hyllan sedan dess. Men nu är det dags!

Operation Dawnbreaker är ingen lång operation, kanske en timma max, men det är heller inte meningen. Det är en upplevelse. Det är heller inget svårt OP, med snäll respawn för minimal frustration. Jag har förvisso inte spelat med er på ett tag, men jag tror nog att det här uppdraget är unikt bland det Anrop spelat tidigare Wink
Det är kanske lite mesiga förhållanden, men det är mest pga att uppdraget är lite speciellt.

Det finns inget högkvarter att prata med i det här uppdraget, utan det är två självgående grupper. Det blir lite mindre tjatter på ACRE/TFAR utanför grupperna. Uppdraget är även fullt ös medvetslös. Ingen pre-planning. Ni kastas rakt in i striden, vilket går bra ihop med temat 'förvirring'.

Preliminärt datum är nästa lördag. Är det för många som vill men inte kan så går datumet att flytta, eller om det krockar med någon annan operation.

Max antal spelare: 16 (Rollerna dyker upp lite senare).

Eftersom det är ett sådant kort OP så bjuder jag på en ny, fräsch version av Shady Business, a.k.a gisslanuppdraget efteråt för de som vill. (Gisslanuppdrag med fire-from-vehicles, yo!)

Gå till diskussion
Addons
AGM
CBA
SFP
TFAR
Arma3Sync
@agm @cba_a3 @sfp @task_force_radio

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

GM (2 / 2)
Game Master
Echo
Ai Puppet Master
Arograth
Grupp A (8 / 8)
Gruppchef
Poximo
Sjukvårdare
Sango
KSP-Skytt
Hagelbocken
Skyttesoldat
matheez
Skyttesoldat
Nickyinsanity
Skyttesoldat
xjml
Skyttesoldat
Syntax
Skyttesoldat - Granattillsats
Falken
Grupp B (8 / 8)
Gruppchef
Soodis
Sjukvårdare
SkaGGet
KSP-Skytt
Bestefar
Skyttesoldat
Nikke
Skyttesoldat
Dahlgren
Skyttesoldat
ZluskeN
Skyttesoldat
LoneWalker
Skyttesoldat - Granattillsats
OlaRune
Reserv / Extrastyrkor (3 / 3)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers