ASE: OP SUN SPEAR - joint OP
Skapad av
GhostKiller
Startar 2019-04-22 19:00

Bakgrund
CSAT har invaderat Altis, Stratis och Malden i ett försök att avsätta den nuvarande regeringen till förmån för en mer Pro-rysk regering. Fler asiatiska länder är med och deltar i invasionen. Efter att CSAT-styrkor tagit över de södra och norra delarna av MALDEN (i syfte att befästa sin position i regionen och öka på sitt skalskydd i och med invasionen av Altis och Stratis), skickar en hemlig cell inom UD in svenska trupper för att försöka rekognosera de södra delarna av ön i syfte att utröna ockupationtruppernas styrka och antal.

Efter ett halvlyckat försök där flera av de svenska infiltratörerna tillfångatas skickar Sverige ner pluton AQ för att ta tillbaka de södra delarna tillsammas med helikopterförband från NATO.

Situation
CSAT har tagit över städerna LA RIVIERE, CANCON, CHAPOI och LE PORT som också är huvudmålen för operationen. Fienden har även satt upp vägspärrar utanför de större städerna och byarna samt upprättat flera bunkerlinjer och luftvärnsbatterier längs den södra kusten. Inne i målområdena finns pansarskytte grupper i minst plutonsstorlek samt andra typer av stridsfordon oklar sammansättning. Vi vet också att fienden kan kalla in QRF-styrkor inom 15-30 min efter det att vi påbörjat anfallet och troligtvis kommer förstärkningarna komma norr ifrån.

Uppgift
Vi har fått i uppgift att landsätta AQ-plutonen på markerad plats LST GRANEN och därefter slå mot målområde 1-4 i syfte att ta kontroll över den södra delen av MALDEN.

AQ-plutonen har också fått i uppgift att slå ut de luftvärnsystem som finns någonstans i området så att NATO kan verka mot mål öster vårt operationsområde. Detta ska göras genom att till en början spana längs sydkusten med tilldelad UAV för att kunna lokalisera målen och därefter neutralisera det som hittats.

För att läsa hela scenariogenomgången klicka här >>

Serveradresser:

TeamSpeak: ts3.armasweden.se
Arma 3: spel.armasweden.se

Lösenord: morot

Arma3Sync
@abramia @ace3 @arma_sweden_extras @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @gos_leskovets @mbg_buildings3 @mbg_celle2 @prei_khmaoch_luong @sam3 @shacktac_user_interface @task_force_radio @tf47_launchers

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Filip Adam (9 / 9)
Gruppchef
sillburk
Gruppsjukvårdare
BanAzze
KSP 90-skytt
Trubb
KSP 90-skytt
Metro
Stf. Gruppchef
Apimon
Pansavärnsrobotsoldat
Adams
GRG-skytt
Stefan
GRG-ladd
MalmG
Mr I don't sign up
Alekanderu
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers