Uttagningen
Skapad av
Alekanderu
Startar 2019-07-21 20:00

Ni är avdankade veteraner, äventyrare utan någon fast plats i tillvaron, på flykt undan något ni vill lämna bakom er eller bara vanliga Svenssons som längtar efter spänning.

Oavsett bakgrund har ni alla på ett eller annat sätt kommit i kontakt med Eris PMC, en organisation som presenterar sig som "framtiden inom säkerhetslösningar för klienter med stor efterfrågan på personlig integritet".

Gemensamt för er alla är att kontakterna har skett via säkra, krypterade kanaler och att ni inte träffat eller på annat sätt fått kännedom om representanternas verkliga identitet. Det är tydligt att de värdesätter diskretion högt.

Efter inledande intervjuer har representanter för organisationen återkommit och meddelat att ni valts ut för nästa steg i uttagningsprocessen, som kommer ta formen av en serie praktiska och teoretiska prov på organisationens träningsanläggning.

Anläggningen är belägen på en ö i Alaskas skärgård och är inhyst i en nedlagd oljeborrningsstation. Ön var tidigare delvis militärt område, men är övergiven och står helt till organisationens förfogande.

Efter en lång resa med invecklade färdvägar och stort hemlighetsmakeri sitter ni nu i ett privat flygplan och kommer strax att landa på öns flygfält.

En representant för Eris PMC kommer att ta emot er på flygfältet och ge vidare instruktioner.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_particles @acex_a3 @acre2 @cariboufrontier @cba_a3 @cup_terrains_ace_compat @cup_terrains_core @cup_terrains_cwa @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @diwako_dui @niarms_niarsenal @niarms_niarsenal_ace_compat @niarms_niarsenal_cup_compat @tryk

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Kandidater (12 / 14)
Kandidat
Adams
Kandidat
Operationen har redan varit
Kandidat
Mpenga
Kandidat
ZluskeN
Kandidat
Metro
Kandidat
Operationen har redan varit
Kandidat
Stefan
Kandidat
Soodis
Kandidat
MalmG
Kandidat
R8TeD
Kandidat
Vindsnabb
Kandidat
Dokuro
Kandidat
loffa
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers