Poking the Wolf
Skapad av
Struwe
Startar 2019-10-27 20:00

Bakgrund
Efter många års upprustning har Ostland påbörjat ett intensivt övningsskede nära västra sektorn vilket lett till att Europa känner stora påtryckningar från Östmakten. Världen står på spänn när Ostland bestämmer sig för att hålla övningen Zavod-35 farligt nära gränsen till Livonia.

Internationella observatörer är på plats för att kontroller gränsen mellan de två länderna. USA har även mobiliserat delar av SOCEUR i syfte att hamna på förhand om något skulle ske under Zavod-35.

1.Orientering

GRU har mobiliserat delar av Task Force Bear inom Livonia gränser i syfte att förbereda sabotage mot viktig infrastruktur. De operativa delarna har också kontakta våra planterade agenter i operationsområde i syfte att de ska kunna agera stöd på plats när hela styrkan anländer.

Motståndaren består av LDF’s egna styrkor, men underrättelser pekar på att 10:e Special Forces Group också operera i området.Främst i erat område verka 37:e Militärpolisbataljonen som är ett lätt motoriserade förband. De har tillgång till enklare handeldvapen, optik samt understödsvapen. Ingen mörkermateriel mer än larmminor och ficklampor har rapporterats.

2.Uppgift

När ni landat i operationsområde föreslår jag att ni direkt påbörja eran operation mot den vitala infrastrukturen. Ert mål är transformatorstationen som ligger syd om erat safehouse. Enligt skissarna och vår sprängmedelsexpert så krävs minst två satchels för att slå ut transformatorn.

2.1 Högre chefs målbild
När uppgiften är löst har Task Force Bear sprängt transformatorstationen och inga bevis kan knytas till Ostland, GRU eller Zavod-35. Samtliga inom troppen har kommit tillbaks i livet och debrief har genomförst.

3.Genomförande

Inledningsvis framrycker ni dolt till skogen nordost om objektet för att därefter genomföra sabotage mot transformatorstationen i syfte att underlätta högre chefs vilja. Därefter drar ni er ut norr mot Sergej-3.

4.Uthållighet

Eftersom många av våra operatörer i landet har gripits av polisen så har det varit svårt att förse er med materiel och ammunition. Ni har i princip bara det ni står och går i.

5.Ledning

Endast gruppchef, stf samt prickskytt har tillgång till radio.

Spelmässigt
*Ingen respawn.
*Dör ni och uppdraget misslyckas kan det få konsekvenser för senare operationer.
*Ni har bildförstärkare, funkar piss i skogen men okej på fält.
*LDF har minerat delar av skogarna kring objektet, samt att det kan patrullera militärpoliser i området.
*Blir ni upptäcka, dra er ur och hitta nytt sätt att lösa uppgift.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_usf3 @ace3_particles @acex_a3 @cba_a3 @diwako_dui @grad_trenches @jsrs-soundmod @jsrs-soundmod-rhs-afrf @jsrs-soundmod-rhs-usaf @rhs_afrf3 @rhs_usf3 @task_force_radio_dev

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

"Bear" (6 / 6)
Gruppchef
Alekanderu
Operatör (GRT)
Emperor Archaeon
Prickskytt
Metro
Kulspruteskytt
Mpenga
Sprängspecialist
Trubb
Sjukvårdare
loffa
"Hog" (6 / 6)
Gruppchef
Armalog
Operatör (GRT)
Finarvas
Sjukvårdare
Toktotte
Kulspruteskytt
Stefan
Sprängspecialist
Skalman
Prickskytt
Adams
Illegalister (4 / 4)
Gruppchef
JoelBitar
Kulspruteskytt
Grip
Sjukvårdare
Ekstranden
Illegalist
xealot
Struwe (1 / 1)
Struwe
Struwe
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers