OP Polar Glory (Spin-off)
Skapad av
ZluskeN
Startar 2016-12-03 20:00

Operation Polar Glory är hittills en succé. Kompaniet URAGAN har nått framgång och tagit flygfältet som planerat. Fienden är nu i total flykt och URAGAN stridsspanar framåt i terrängen.

Flottan har dock stött på problem. Imperialisterna har grupperat Sjömålsrobotar på en liten ö söderut och transportfartygen kan inte närma sig kusten med vår materiel. Ett fartyg har redan sänkts och de övriga avvaktar ute till havs.

Ett Antonov-plan överlevde fiendens luftvärn och kan nu komma till användning. En kommandostyrka bestående av våra tappraste desantniks sätts hastigt ihop och skall i skydd av mörkret luftlandsätta på ön och slå ut robot-batterierna.

Allt tal om att detta skulle vara ett självmordsuppdrag är att betrakta som opatriotiska tankegångar och utgör skäl för extra-samtal med vår politiska officer.

Ni som var med på Polar Glory har förtur på slottarna, Det finns reserv-slottar till er andra. Gruppindelningen är inte spikad, gruppchefen bestämmer själv hur styrkan ska indelas. Vi kommer att starta i samma grupp.

Detta är en spin-off på OP Polar Glory. Jag skapade ett mini-op för att testa script och funktioner som inte fungerade i original-OPet. Scenariot behöver inte tas på allt för mycket allvar, se det som en bonus för att ni räddade flygplanet.

Arma3Sync
@abramia @ace3 @acex_a3 @ace_chestpack @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @hlcmods_ak @hlcmods_core @pook_camonets_a3 @pook_sam_a3 @pooter_enhanced_asr_ai @task_force_radio @us_military_mod_a3 @zsn_coldwar @zsn_coldwar_hlc_east @zsn_soviet_troops_disclose

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

PILOT (1 / 1)
SMERCH-1 (4 / 4)
Gruppchef
fniffs
RPG-Skytt
Stefan
RPG-Ass
MalmG
Pionjär
Nikke
SMERCH-2 (3 / 4)
Stf. Gruppchef
matheez
KSP-Skytt
Adams
KSP-Ass
Operationen har redan varit
Pionjär
Mpenga
SMERCH-3 (3 / 4)
Sjukvårdare
Operationen har redan varit
RPK-Skytt
ZluskeN
GRT-Skytt
LoneWalker
Skarpskytt
Alekanderu
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers