OPERATION DUSTWALK - ASE hosted Joint-OP
Skapad av
IISwede
Startar 2020-02-15 19:00

Vi är inbjudna till joint-op hos ASE, se nedan för mer information från Åslund. Se till att ha alla mods färdiga i god tid, du finner dem här https://steamcomm...457453269.

Åslund: Lördagen den 15:e Februari drar vi igång påbörjan på en kampanj i inledningsvis 3 delar! Spelstart kl. 19:00 och håller på under ca. 3 timmar. Uppskrivning sker via er hemsida på ANROP.SE. Ni är tilldelad en skyttegrupp att fylla, inledningsvis!

Establishing video uplink...
Året är 2020. Världen befinner sig under hot av det expansiva Brotherhood of NOD som har åter rest sig från skuggorna. Efter deras nederlag ‘95 så försvann organisationen från världskartan med döden av deras karismatiske ledare “Kane”, och man har trott att organisationen var utrotad för gott. Nu har organisationen rest sig på nytt under en ny ledare som säger sig tala direkt till Gud och Kane, vars namn är enbart känt som “Zeth”.

I respons har det FN-grundade GDI (Global Defense Initiative) rests för att svara på detta nya hot mot världsordningen. GDI har sedan NODs nederlag '95 dirigerat sina resurser på bland annat medicin och forskning för att motverka framväxten av den utomjordiska Tiberium-mineralen som slukar allt i sin väg.

Operationen äger rum i Takistan, en av de många nationerna som har fallit under NODs framfart. GDIs uppdrag är att trycka fienden ut ur regionen, och återställa ordningen.

Länk till längre briefing: https://docs.goog...sp=sharing

Good luck, Commander.

i.imgur.com/w1JWc.png

Arma3Sync
@abramia @ace3 @anizay @arma_sweden_extras @cba_a3 @cfp @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @enhanced_movement @gos_leskovets @ihantala @ihantalaw @itc_land_systems @mbg_buildings3 @mbg_celle2 @prei_khmaoch_luong @rosche @ruha @sfp @shacktac_user_interface @summa @task_force_radio_dev

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Hotel Alpha (6 / 6)
Gruppchef
Alekanderu
Stridssjukvårdare
Emperor Archaeon
KSP Skytt (M249)
Metro
Skyttesoldat
Skalman
Stf. Gruppchef
Dahlgren
Grenadjär (eller Skyttesold. m. GRT)
BanAzze
Flera platser tillgängliga (7 / 7)
Plut Chef intresserad
Grip
Intresserad
Ekstranden
Intresserad
Bestefar
Intresserad
Apimon
Intresserad
sillburk
Intresserad
Stefan
Intresserad
IISwede
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers