Ur elden i askan - Redux - Del 3 av 3
Skapad av
Alekanderu
Startar 2016-12-04 20:00

OBS! Nytt datum 2016-12-04

Apex krävs.
Tidigare operationer i serien:
Del 1: http://anrop.se/o...php?id=667
Film: https://www.youtu...7_lfqRs68c

Del 2: http://anrop.se/o...php?id=688
Film: https://www.youtu...2AByY39WBc
PRAKTISK INFO

* Servern kommer upp 19:30. Då kommer det gå att hoppa rakt in i spelet; ni kommer börja i hotellet precis som i det riktiga missionet men inget anfall kommer komma. Detta för att simulera att ni redan tidigare har kunnat reka stridsställningar etc och göra upp en försvarsplan. Vid 20:00 startas servern om och det faktiska missionet laddas in.

* ACE Advanced medical system. Revive med lång men absolut inte oändlig bleedout timer. Kommer att finnas en sjukstuga i hotellet som funkar som medical facility. Därtill kommer ett av de civila fordonen att fungera som medical vehicle. OBS att PAK endast kan användas vid medical facility/vehicle!

* Rita inte på kartan för att målange. Det är helt OK att placera ut linjer eller markers på kartan under briefing (även in-game), men under aktivt spel och framför allt i strid ska det inte göras.

* Endast chefer har radioapparater. Därför är det viktigt att hålla kolla på varandra, alltid röra sig i stridspar osv. Lyssna på vad chefen säger och spring inte iväg någonstans utan att anmäla det.


ORIENTERING

Efter era tidigare eskapader har ni lyckats reta upp den sovjetiska styrkan som finns i norr. De tycktes förut villiga att låta er vara ifred, men uppenbarligen anser de nu att ni trots allt utgör ett hot. Framskjutna vaktposter har sett en stor styrka röra sig söderut längs motorvägen, in i bebyggelsen norr om hotellet. Ett anfall verkar omedelbart förestående, ni har antagligen bara några minuter på er.

Ni måste avvärja anfallet. Som tur är har ni redan en i förväg uppgjord försvarsplan och alla vet därför vad de ska göra. När ni har slagit tillbaka fienden och lyckats få andrum måste ni fly, innan fler fiender anländer.

Er flyktväg måste bli genom skogen till floden i öster. Genom spaning har ni tidigare lokaliserat ett antal båtar som ligger förtöjda på västra stranden. De har antagligen använts av flyktingar eller banditer för att färdas längs med floden. Förhoppningsvis ligger de fortfarande kvar.

Ni har också tillgång till ett ryskt amfibiefordon som ni tidigare erövrat från banditgänget vid herrgården.

Ni måste föra med er de lådor med mat, vatten och medicin som ni tidigare rekvirerat. Dessa kan lastas på fordon.

Väl över floden måste ni ta en ny tillflyktsort. Efter studie av kartor över trakten har ni lokaliserat en lämplig sådan, belägen en bit öster om floden. Ni har ingen aning om det redan finns någon där. Om så är fallet måste ni kanske nedkämpa de nuvarande boende för att säkra er egen överlevnad.


UPPGIFT

* Avvärj anfallet mot hotellet.
* Evakuera hotellet och för all nödvändig materiel över floden.
* Ta ny tillflyktsort.


RESURSER

Förutom personliga vapen har ni tillgång till 2 st tunga kulsprutor samt 1 st pvrobot modell TOW.

Ni har också tillgång till 1 st pbv modell M113, beväpnad med ksp, 1 st ryskt amfibiefordon (obeväpnat) samt ett litet antal terrängbilar och civila fordon.

Ett rum i hotellet är inrett till sjukstuga. Här kan skadade behandlas.

I källaren finns ett ammunitionsupplag med extra ammunition, pansarskott, minor etc.


FIENDEN

De sovjetiska trupperna har tillgång till både pansrade och obepansrade fordon, inklusive stridsfordon och stridsvagnar. Vaktposterna kunde dock inte observera några stridsvagnar i den första anfallsvågen, det verkar som om ryssarna inte väntar sig alltför kraftfullt motstånd och vill därför inte ödsla bränsle i onödan på er. Men om ni slår tillbaka det första anfallet kommer de säkerligen följa upp med full kraft, och då måste ni ha hunnit evakuera.

Det kan också finnas mindre grupper av kringströvande banditer i skogarna. Dessa är beväpnade och utrustade på samma sätt som de banditer ni slagits mot tidigare.

Gå till diskussion
Arma3Sync
@ace3 @acex_a3 @ares @ascz_postprocess @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @helvantis @hlcmods_ak @hlcmods_core @hlcmods_m60e4 @inv_items @rhs_afrf3 @slaughter_assets @task_force_radio @tryk @us_military_mod_a3 @zsn_coldwar @zsn_soviet_troops_disclose

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Zulu - Plutonsledning (3 / 4)
Plutonchef
Nikke
Förare / fordonsmek
Operationen har redan varit
Plutonsjukvårdare
MalmG
Skarpskytt
ZluskeN
Alpha - Skyttegrupp 1 (0 / 6)
Gruppchef
Operationen har redan varit
Stf gruppchef / ingenjör
Operationen har redan varit
Ksp-skytt (M60)
Operationen har redan varit
Ksp-assistent
Operationen har redan varit
Skyttesoldat (AT4)
Operationen har redan varit
Sjukvårdsman
Operationen har redan varit
Bravo - Skyttegrupp 2 (5 / 6)
Gruppchef
LoneWalker
Stf gruppchef / ingenjör
Trubb
Ksp-skytt (M60)
Mpenga
Ksp-assistent
matheez
Skyttesoldat (AT4)
Stefan
Sjukvårdsman
Operationen har redan varit
Charlie - Understödsgrupp (4 / 6)
Gruppchef
fniffs
Stf gruppchef / ass. robotskytt
Operationen har redan varit
Ksp-skytt (tung ksp)
Operationen har redan varit
Ksp-skytt (tung ksp)
SgtApple
Robotskytt (TOW)
Adams
Sjukvårdsman
Alekanderu
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers